Kompetensföretagen instiftar konsultpris – här är Amendos kandidat

En nyhet för i år är att Kompetensföretagen instiftar priset ”Årets konsult” - ett pris som hyllar konsultyrket, lyfter branschens värde och visar hur den bidrar till samhällsnytta. Som medlemsföretag har vi på Amendo möjlighet att nominera vår vassaste konsult. Raija Norrby står för proffessionalitet, ansvarstagande och nytänk och är en ambassadör för både konsultyrket och Amendo. Vi är därför väldigt stolta över att hon är vår representant i priset "Årets konsult 2019" - så här glad blev hon över nomineringen!

Confetti I glasstrut mot orange bakgrund, Amendo

Kompetensföretagens konsultpris delas ut till den konsult som bäst matchar organisationens kärnvärden: professionell, respektfull, nytänkande och möjliggörande. På Amendo har vi många fantastiska konsulter men det var vår kollega Raija Norrby som vann Amendos nominering och är med och tävlar i Kompetensföretagens konsultpris 2019.

En rolig överraskning

Raija Norrby blev väldigt glad när vi meddelade att hon blivit nominerad till Årets konsult 2019. 

– Jag blev väldigt glad när jag fick reda på att jag hade blivit nominerad. Jag trivs väldigt bra hos Amendo så det var en rolig överraskning. Nu ser jag fram emot vad som kommer hända härnäst, säger Raija Norrby.

Det var i augusti 2017 som vi på Amendo fick den stora äran att få Raija som kollega. Idag är hon ute på uppdrag som redovisningsekonom hos ett av våra största energibolag och trivs mycket bra – både hos oss på Amendo och hos sin uppdragsgivare. 

– Jag trivs väldigt bra i min roll och jag pratar alltid väldigt gott om Amendo. Så gott att jag till och med har lyckats värva några av mina bekanta till er, säger Raija Norrby. 

På Amendo tycker vi det är viktigt att ha en nära kommunikation och relation till våra kollegor som är ute på uppdrag och anordnar därför ofta olika event och nätverksträffar. Raija kan vi alltid lita på är med.  

– Jag tycker det är kul att Amendo har så många olika konsultträffar och event. På så sätt får jag möjligheten att inte bara träffa Amendo utan också mina kollegor i branschen. Jag tycker det är kul att engagera mig och att nätverka, säger Raija Norrby.

Ett självklart val

För Amendos medarbetare inom konsultverksamheten var det ett självklart val att nominera Raija till Årets konsult 2019.

– Raija är en hängiven person till sitt arbete och utför det mycket professionellt. Hon är flexibel och villig att lära sig nytt och utvecklas med sitt nytänk. Hon tar ansvar och löser sina arbetsuppgifter med stor entusiasm, säger en av Amendos konsultchefer.

Raijas positiva attityd och aktiva deltagande i Amendos alla event var något som stärkte nomineringen ytterligare.   

– Hennes energi smittar av sig och hon tar hand om sitt team för att skapa förutsättningar att leverera tillsammans. Hon finns med på alla våra event där hon nätverkar och agerar som ett omdöme för Amendo, säger en av Amendos konsultchefer.  

Är du nyfiken på konsultrollen?  Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som konsult.