Amendo - rekryteringsföretag Stockholm

Amendo erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet.

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med en rekrytering eller ett konsultbehov? Fyll i formuläret så återkommer vi snarast! Du når oss också på 08-545 880 55.

Hitta rätt konsult i Stockholm

Amendo har ett gediget nätverk av konsulter på alla nivåer, från studenter och nyutexaminerade talanger till chefer och specialister. Vi verkar lokalt i Stockholm och finns tillgängliga när du och ditt företag är i behov av kompetens i Stockholmsområdet. Vi värdesätter att vara geografiskt nära såväl våra kunder som våra konsulter och kandidater – och lägger stor vikt i kunskap om det lokala näringslivet. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag över hela Sverige.

Hjälp med rekrytering i Stockholm

Är du och ditt bolag i behov av kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR eller kommunikation? Med över 20 år inom branschen är vi rätt rekryteringspartner för dig. Vi hjälper dig som är verksam i Stockholmsområdet med kompetensbaserade och skräddarsydda rekryteringslösningar.

Välkommen till våra lokaler!

Vårt huvudkontor i Stockholm ligger på Gamla Brogatan 32. Varmt välkommen förbi på en kaffe, vi pratar gärna vidare om hur vi kan hjälpa dig och ditt bolag framåt. Du kan givetvis även kontakta oss digitalt eller via telefon.

Gamla Brogatan 32
111 20 Stockholm
08-545 880 55
info@amendo.se