Amendo - bemanning Göteborg

Amendo erbjuder rekryterings- och konsultlösningar i Göteborg. Vi är specialiserade inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet.

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med en rekrytering eller ett konsultbehov? Fyll i formuläret så återkommer vi snarast! Du når oss också på 08-545 880 55.

Ditt rekryteringsföretag i Göteborg

Amendo hjälper dig och din organisation att hitta din nästa medarbetare. Vi erbjuder rekryteringslösningar inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och värdesätter att kunna bedriva vår verksamhet på plats i Göteborg. Vi är en rekryteringsfirma i Göteborg som ser till att möta dina förväntningar kring bolagets rekrytering.

Ett komplett konsultföretag i Göteborg

Är du ute efter konsulter i Göteborg? Ta del av vårt breda och upparbetade konsultnätverk av kompetens på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi har gedigen kunskap om det lokala näringslivet i staden och kan hjälpa dig att hitta och tillsätta konsulter i Göteborg som passar just din verksamhet.

Välkommen till vårt kontor!

Varmt välkommen förbi våra fina kontorslokaler på Sankt Eriksgatan 6 i centrala Göteborg på en kaffe, vi pratar gärna vidare om hur vi kan hjälpa dig och din organisation framåt. Det går även bra att höra av sig till oss digitalt eller via telefon.

Sankt Eriksgatan 6
411 05 Göteborg
goteborg@amendo.se
072-716 81 82