Våra specialistområden

Vår specialisering är vår styrka. Här kan du läsa mer om de kompetensområden vi på Amendo arbetar mest med.

Sedan 2001 har vi på Amendo rekryterat och bemannat med kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det innebär att vi har enorm spetskompetens och samtidigt stor bredd inom vår expertis.

Genom bemanning, konsultuthyrning och rekrytering kan vi på Amendo hjälpa dig att säkra framtidens kompetens inom våra specialistområden ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Är du i behov av kompetens inom tech eller IT? Vårt systerbolag Amendo Tech hjälper dig att hitta erfarna ledare och specialister som driver utvecklingen framåt inom din organisation.

Klicka på respektive område nedan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt kompetensbehov.

Ekonomi

Kompetens inom ekonomi är nödvändigt inom bolag i alla storlekar och branscher. Våra erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer hjälper dig att hitta rätt ekonom utefter ditt specifika behov.

Läs mer om ekonomi

Bank & Finans

Är du i behov av bemanning eller rekrytering inom bank och finans? Med över 20 år i branschen  har vi erfarenheten, kunskapen och nätverket som krävs för att hjälpa dig hitta rätt kompetens.

Läs mer om bank & finans

Försäkring

Oavsett om du söker din nästa försäkringsspecialist, skaderådgivare eller pensionshandläggare har vi nätverket och kunskapen som krävs för att hjälpa dig säkra rätt försäkringskompetens för framtiden.

Läs mer om försäkring

HR

På Amendo vet vi vikten av rätt HR-kompetens. Med genuin förståelse för människor och lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna med kompetens inom HR är vi en trygg partner när du behöver stärka upp din avdelning.

Läs mer om HR

Kommunikation

Kommunikation har aldrig varit viktigare. Vi hjälper dig hitta webbkommunikatörer, marknadsförare och analytiker som tar utvecklingen framåt inom din organisation.

Läs mer om kommunikation