Försäkring

Behöver du rekrytera eller bemanna med kompetens inom försäkring? Vi hjälper dig att säkra rätt försäkringskompetens för framtiden. 

Att rekrytera och bemanna med kompetens inom försäkring är ett av Amendos största affärsområden. Sedan starten 2001 har vi tillsatt rådgivare, handläggare och specialister till såväl stora försäkringsbolag som mindre, nischade insurtechbolag runt om i hela landet.

Tack vare vår långa erfarenhet av att rekrytera och bemanna med kompetens inom försäkring förstår vi på Amendo din bransch och de utmaningar samt möjligheter ditt företag ställs inför varje dag. Våra erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet inom försäkring – och håller sig ständigt uppdaterade om marknadsläget inom branschen. I kombination med vår expertis inom konsultuthyrning och rekrytering kan du som kund alltid garantera Amendo som en trygg och kvalitetssäker partner.

Vi arbetar fullt ut kompetensbaserat och genom vår agila, fördomsfria och datadrivna bemannings- och rekryteringsprocess hittar vi snabbt, effektivt och med hög kvalitet rätt medarbetare för just ditt behov.

Söker du nytt jobb? Se alla våra lediga jobb inom försäkring.

Exempel på roller vi har tillsatt inom försäkring

Försäkringsadministratörer, försäkringsspecialister, försäkringsrådgivare, försäkringshandläggare.

Skadereglerare, skaderådgivare, medicinsk riskbedömare, kundservicemedarbetare inom försäkring.

Pensionshandläggare, pensionsrådgivare, pensionsadministratörer, pensionsspecialister.

Genom Amendo har vi fått kundanpassad och mycket professionell support med att hitta rätt kandidater och matchningar till viktiga roller hos oss.

Sara Elala, Chef Ansvar, Transport & Regress

Uppskattar Amendos förmåga att lyssna in, anpassa och bekräfta våra behov och önskemål. Amendo skapar snabbt en god relation med alla inblandande i rekryteringsprocessen, de är metodiska, flexibla och ger alltid professionella återkopplingar som förenklar vårt val av kandidat.

Ulrica Lindgren, HR Business Partner

Med Amendo har vi haft en mycket bra dialog. De lyssnar, förstår vårt behov och har bra samarbetsförmåga. Deras tillgänglighet är hög, de håller hög kvalitet i leveransen och är snabba på att återkoppla under hela processen.

Ci Lindström, COO

Därför är Amendo...

  • Genom ett samarbete med Amendo får du som kund tillgång till marknadens, vad vi vågar påstå, mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med ditt kompetensbehov.
  • Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven rekryterings- och bemanningsprocess. Genom olika digitala verktyg, som bland annat screeningtester, bakgrundskontroller och referenstagning, ökar vi vår process träffsäkerhet och effektivitet.

...rätt partner för dig

  • Att hitta rätt kompetens bygger på ett nära samarbete och en god förståelse för olika tjänster och kompetenser. Här slår ingen oss på fingrarna! Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom de områden de rekryterar inom och är experter på såväl rekrytering som bemanning. Men vi är inte nöjda med det. Vi har ständigt örat mot rälsen och lyssnar in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och vilka kompetenser som behövs i framtiden.
  • Vi har kontor och stark lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Expertområden inom försäkring

Kundtjänst

Att ha rätt kundtjänstpersonal är ovärderligt. Amendo är specialiserade på att rekrytera och bemanna kundserviceroller till bolag i alla storlekar.

Läs mer

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.