Kommunikation

Kommunikation har aldrig varit viktigare! Vi hjälper dig hitta webbkommunikatörer, marknadsförare och analytiker som tar utvecklingen framåt inom din organisation.

Den digitala utvecklingen går fort och för att ligga i framkant ställs höga krav på att ha rätt personer på plats. Oavsett om du behöver rekrytera på specialistnivå eller bemanna med rykande färska talanger hjälper vi dig att hitta rätt kompetens inom kommunikation.

I över 20 år har vi hjälpt banker, finans- och försäkringsbolag samt fintechbolag att rekrytera och bemanna marknads- och kommunikationsroller. Vi kan lugnt säga att det har hänt en hel del i branschen under de här åren, och kanske har förändringstakten aldrig varit högre än nu. Nya roller, kompetensområden och expertiser föds fram och som rekryteringspartner krävs att vi håller oss konstant uppdaterade för att kunna erbjuda våra kunder rätt lösning.

Genom åren har vi byggt upp ett brett och gediget nätverk av kompetens på alla nivåer och har tillsatt flera tjänster till kommunikations- och marknadsavdelningar i alla storlekar. Våra erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom kommunikation – och håller sig ständigt uppdaterade om marknadsläget inom branschen. Vi arbetar fullt ut kompetensbaserat och genom vår agila, fördomsfria och datadrivna bemannings- och rekryteringsprocess hittar vi snabbt, effektivt och med hög kvalitet rätt medarbetare för just ditt behov.

Söker du nytt jobb? Se alla våra lediga jobb inom kommunikation.

Exempel på roller vi har tillsatt inom kommunikation

Kommunikatör, marknadskommunikatör, webbredaktör, marknadsförare, marknadsansvarig, marknadsassistent, marknadskoordinator, Social Media Manager, Community Manager, Media Relations Manager, Brand Manager.

Copywriter, Webbcopy, Content Manager, Content Writer, Content Producer, Content Designer, grafisk designer, digital designer, webbdesigner, AD-assistent, Creative Manager, Creative Producer, Creative Coordinator, Creative Assistant.

Digital Sales Manager, Online Sales Manager, E-Commerce Manager, CRM-Manager, CRM-Specialist, Marketing Automation Manager, Marketing Automation Specialist, webbanalytiker, digital analytiker, kampanjanalytiker.

Därför är Amendo rätt partner för dig

  • Genom ett samarbete med Amendo får du som kund tillgång till marknadens, vad vi vågar påstå, mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med ditt kompetensbehov.
  • Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven rekryteringsprocess. Genom olika digitala verktyg, som bland annat screeningtester, bakgrundskontroller och referenstagning, ökar vi vår process träffsäkerhet och effektivitet.
  • Att hitta rätt kompetens bygger på ett nära samarbete och en god förståelse för olika tjänster och kompetenser. Här slår ingen oss på fingrarna! Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom de områden de rekryterar inom och är experter på såväl rekrytering som bemanning. Men vi är inte nöjda med det. Vi har ständigt örat mot rälsen och lyssnar in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och vilka kompetenser som behövs i framtiden.
  • Vi har kontor och stark lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Kommunikation har aldrig varit viktigare!

Vi på Amendo står tillsammans med vårt systerbolag Lagotto Executive Search & Interim redo att hjälpa dig med både junior och senior kompetens inom kommunikation och marknadsföring. Här kan du höra Olivia Magnusson, Head of MarCom på Amendo Group, och Annelie Cronemyr, Manager på Lagotto, berätta mer om vad vårt stora nätverk kan hjälpa till med – både på lång och kort sikt.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.