#workatamendo

Få spännande uppdrag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation som passar alla kompetensnivåer och delar av livet.

Vill du ha en anställning som erbjuder både variation och trygghet? Välkommen till Amendo, vi hjälper dig att hitta rätt uppdrag för just dig.

Att jobba som konsult ger dig unika möjligheter att få arbeta med spännande kunder på uppdragsbasis. Genom åren har vi hjälpt studenter, nyutexaminerade, chefer och specialister att hitta rätt utmaning hos några av branschens största bolag. Att matcha kompetens med behov är det vi på Amendo brinner för och arbetar med varje dag. Därför kan vi garantera dig rätt uppdrag, anpassade utifrån din kompetens och vision.

Jobba som konsult

Konsultrollen ger dig möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag och branscher. Du har ofta en mer flexibel arbetsbeskrivning med möjlighet till nya utmaningar och uppgifter. Det gör att du ständigt utvecklar din kompetens, erfarenhet, kommunikations- och samarbetsförmåga. 

Vi ser våra medarbetare som vår mest värdefulla tillgång och vid uppdrag ute hos våra kunder är du Amendos ambassadör och ansikte utåt. Det är genom dig som vi bygger goda relationer till våra kunder och lägger grunden för ett gediget och långsiktigt samarbete.

Vi är alltid intresserade av att höra från dig! Ta gärna en titt bland våra lediga uppdrag. Du kan också connecta med oss så hittar vi dig när passande tjänster dyker upp.

Amendo ser till individens kompetens och utveckling. Med ett stort engagemang och personligt bemötande känner man sig verkligen välkommen till Amendofamiljen.

Karolina Hammarqvist, konsult

Amendo ger dig det bästa av två världar: en trygg anställning som konsult samtidigt som man får uppleva olika arbetsplatser. Det gör att man kan maximera sin kunskap på ett väldigt tryggt sätt!

Dena Farhadi, konsult

Jag trivs mycket bra som konsult på Amendo och med min Talent Consultant Manager. Jag tycker Amendo är en mycket seriös arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina anställda. Min Talent Consultant Manager har besökt mig där jag arbetar och vi har även ätit frukost ihop. Det har även arrangerats flera roliga afterworks, där jag har fått möjligheten att träffa andra konsulter. Kan varmt rekommendera Amendo.

Caroline Lindberg Hansen, konsult

Jag är väldigt nöjd över min anställning på Amendo tack vare deras noggranna och snabba rekrytering, kontinuerliga uppföljningar, transparenta kommunikation och professionella bemötande.

Thérése Charleville, konsult

Med Amendos stöttning känns det bra i både med- och motgång. Amendo är enkla och hjälpsamma att ha att göra med.

Christer Johansson, konsult

Att vara konsult hos Amendo har varit mycket givande och roligt. Alla jag haft kontakt med på Amendo har varit väldigt engagerade i att allt skulle bli så bra som möjligt för mig på mitt uppdrag vilket gjorde hela min upplevelse med Amendo toppen.

Thomas Andersson, konsult

Att få möjligheten att jobba på Amendo har tillfört otroligt mycket i min karriär. Utan Amendo hade jag inte haft möjligheten att få de fina uppdrag jag lyckats anskaffa mig under dessa snart tre år. Är du ute efter att skapa karriär och växa? Då är Amendo det självklara valet!

David Guevara, konsult

Jag har en fantastisk Talent Consultant Manager som ser till min potential och som alltid finns där för mig.

Emelie Tonring, konsult

Hos Amendo får du

Kompetensutveckling

Vi ger dig möjligheten att utveckla din kompetens inom flera områden. Dels genom erfarenheterna du tillägnar dig i olika roller inom olika företag och branscher, dels genom möjligheten till utbildningar i vår portal.

Kollektivavtal, försäkringar, pension & auktorisation

Vi har kollektivavtal vilket innebär en trygghet i flera perspektiv. Du har tjänstepension och viktiga försäkringar när olyckan är framme. Genom vår arbetsgivarorganisation är vi också auktoriserade inom bemanning och rekrytering – en kvalitetssäkring som granskas och förnyas varje år!

Förmånsportalen Benify

När vi mår bra presterar vi bra! Din hälsa och balans mellan jobb och fritid, rörelse och vila, är viktig för oss. I vår förmånsportal Benify presenteras en översikt av våra samtliga medarbetares förmåner. Som heltidsanställd erbjuder vi ett friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år, vilket du som anställd hos oss kan nyttja i portalen.

Stöttning & coachning

Du får en trygg arbetsgivare och en engagerad konsultchef som kan branschen och som blir ditt bollplank under hela uppdraget. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll.

Konsultaktiviteter

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång! Därför är vi måna om att du trivs hos oss. Vi anordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och sammankomster, i digital eller fysisk form, för att skapa samhörighet och gemenskap.

Amendos gig-handbok

Är du intresserad av att gigga som egen konsult? Vi på Amendo har lång erfarenhet av att samarbeta med giggare på alla nivåer. Här kan du ladda ner vår gig-handbok, fullmatad med tips för dig som vill komma igång som egen konsult.

Ladda ner vår gig-handbok

Jobba på några av våra kontor

På våra lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå jobbar fantastiska team bestående av drivna medarbetare. Vi är stolta över att snabbt ha växt till ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag där kompetensen alltid står i fokus, men vi är långt ifrån klara. Håll utkik efter våra annonser när vi rekryterar medarbetare internt.

Se alla lediga jobb