Framtidens bemanningsföretag – hitta din nästa konsult

Anlita en konsult för kortare eller längre uppdrag med specialistkompetens på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är bemanningsföretaget som sätter dina kompetensbehov först.

Bemanning anpassat efter dina behov

Behöver du tillfällig förstärkning? Genom vår agila, kompetensbaserade och datadrivna bemanningsprocess hjälper vi dig att snabbt, effektivt och med högsta kvalitet hitta rätt medarbetare för just ditt kompetensbehov.

Sedan 2001 har vi på Amendo arbetat med hållbar och fördomsfri bemanning och konsultuthyrning av kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation till några av branschens största bolag. Det är många år av kunskap och erfarenheter i ryggsäcken som har bidragit till unika insikter i våra kunders branscher. Dessutom marknadens, vad vi vågar påstå, största och mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.

Vårt breda konsultnätverk

Från Luleå i norr till Malmö i söder går våra fantastiska konsulter varje dag ut till våra kunder för att uträtta stordåd. Våra konsulter är vår mest värdefulla tillgång och det är via dem som vi bygger goda relationer och lägger grunden för ett gediget och långsiktigt samarbete med dig som kund. Vår konsultbank består av tusentals kandidater i branschen och våra konsultchefer arbetar proaktivt för att hålla ett upparbetat och relevant nätverk. Samtidigt har vi ständigt örat mot rälsen för att lyssna in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och garanterar dig en trygg och kvalitetssäker partner oavsett kompetensbehov.

Amendos snabba och träffsäkra bemanningsprocess

Förutsättningar, behov och omständigheter skiftar idag snabbt. Det ställer krav på oss som experter inom bemanning att vara lyhörda och anpassa vårt arbete för att optimera förutsättningarna till att hitta rätt konsult till varje givet uppdrag. Därför har vi på Amendo utvecklat en agil, kompetensbaserad och datadriven arbetsmetodik.

Vår process är fullt digitalt utvecklad och vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa ett hållbart, objektivt och fördomsfritt urval som främjar inkludering och mångfald. Vår process är skalbar för att passa alla olika typer av behov och vi arbetar i nära partnerskap med våra kunder för att få en grundlig förståelse för både möjligheter och utmaningar. Tack vare våra digitala stödsystem i respektive urvalssteg möjliggör vi en process helt eller delvis på distans.

Klicka på symbolerna nedan för att läsa mer om vår bemanningsprocess olika urvalssteg.

Behov

Varje tillsättning börjar med en behovsanalys som vi gör tillsammans med dig som kund. De kompetenskrav vi definierar utgör sedan vår kompass och röda tråd genom hela processen. Dialog om uppdragets längd, omfattning, geografisk placering och ansvar är exempel på andra viktiga delar i detta steg.

Sök

Vi har ett brett och upparbetat nätverk av kandidater på alla nivåer och våra redan anställda konsulter har gedigen expertis inom sitt område såväl som erfarenhet att snabbt komma igång på sitt nästa uppdrag. Det gör att vi snabbt hittar rätt kompetens för just ditt behov. Vår annonsering är datadriven och målgruppsanpassad där varje enskild annons är unik och skapad utifrån den specifika målgruppen. Vid behov av search tillämpar vi digitala plattformar som bland annat Linkedin och Monster.

Urval

För oss är det viktigt att arbeta datadrivet och låta fakta styra urvalet. Det gör vi genom att bland annat tillämpa kvalitetssäkrade testverktyg och kompetensbaserade intervjuer - vilket garanterar ett hållbart, inkluderande och fördomsfritt urval.

Bedömning

Vi presenterar de bäst lämpade kandidaterna för uppdraget. Efter att du som kund har gjort ditt val av kandidat gör vi en omfattande bakgrundskontroll samt tar referenser. Snabbt, effektivt och digitalt.

Uppdrag

Nu är det dags för konsulten att börja! Det ligger i vårt gemensamma ansvar att din konsult, vår medarbetare, får en så bra start och onboarding på uppdraget som möjligt. Amendo har ansvar som arbetsgivare medan du som kund har det arbetsledande ansvaret. Tillsammans har vi ansvaret för konsultens arbetsmiljö.

Ongoing

För oss är det av största vikt att konsulten trivs på uppdraget. Därför är uppföljning och tät dialog något vi prioriterar. Uppföljning sker med en dedikerad och engagerad konsultchef som varit med i hela processen. Dialogen handlar om uppdraget i sig, arbetsuppgifter och kollegor - men även om hälsa och livsbalans. Vi genomför kontinuerligt medarbetarundersökningar.

Därför är vi rätt bemanningsföretag för dig

  • Genom ett samarbete med Amendo får du som kund tillgång till marknadens, vad vi vågar påstå, mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med ditt kompetensbehov.
  • Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven bemanningsprocess. Genom olika digitala verktyg, som bland annat screeningtester, bakgrundskontroller och referenstagning, ökar vi vår process träffsäkerhet och effektivitet.
  • Att hitta rätt kompetens bygger på ett nära samarbete och en god förståelse för olika tjänster och kompetenser. Här slår ingen oss på fingrarna! Våra konsultchefer har gedigen erfarenhet inom de områden de tillsätter inom och är experter på bemanning och konsultuthyrning. Men vi är inte nöjda med det. Vi har ständigt örat mot rälsen och lyssnar in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och vilka kompetenser som behövs i framtiden.
  • Vi har kontor och stark lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Snabb och pricksäker leverans med en tight och lösningsorienterad dialog med bra återkoppling. Det började med ett behov av konsultlösning med kort varsel som senare växte till ett samarbete.

Sara Rensfeldt, Talent Acquisition Specialist

Amendo har på ett snabbt och professionellt sätt hjälpt mig hitta konsulter som passat perfekt in i teamet. Utifrån våra behov av erfarenhet, kompetens och personlighet har Amendo presenterat kandidater som stöttar vår verksamhet på bästa sätt.

Camilla Karlsson, Redovisning och hyresadministrationschef

Exempel på roller vi har tillsatt

Ekonomi

Redovisningschef, redovisningsekonom, redovisningsansvarig, ekonomichef, ekonomiansvarig, ekonomiassistent, Business Controller, Financial Controller, roller inom Treasury, Cash Management.

Bank, finans & försäkring

Roller inom AML och KYC, bolånespecialist, kravhandläggare, kredit-/bolånehandläggare, backoffice-medarbetare, skadereglerare, försäkringsadministratörer, analytiker, kapitalförvaltare, aktuarie.

HR & kommunikation

HR-chef, HR-specialist, HR-assistenter, HR-administratörer, marknadsassistenter, webbredaktörer, copywriters, kommunikatörer, Social Media Managers, Content Managers, CRM-ansvariga.