Bemanning

Anlita en konsult för kortare eller längre uppdrag med specialistkompetenser på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Hur kan vi hjälpa dig?

Varje dag går våra fantastiska Amendo-konsulter i hela landet ut till våra kunder på banker, försäkringsbolag och ekonomiavdelningar för att uträtta stordåd.

Oavsett om du behöver bemanna en hel ekonomiavdelning eller anlita en specialistkonsult har vi nätverket och kunskapen för att göra jobbet. Vår konsultbank består av tusentals kandidater i branschen och våra konsultchefer arbetar proaktivt och har alltid ett upparbetat nätverk. Det gör att vi är snabba samtidigt som du alltid får hög kvalitet genom hela processen.

Exempel på konsultroller vi tillsätter:

  • Redovisningschef, Grupp-/regionchef, ekonomi-/redovisningsansvarig, Koncernredovisningansvarig.
  • Bolagsjurist, Senior analytiker, Compliance Officer, Produktspecialist, Aktuarie, Data Protection Officer.
  • Business/Financial Controllers, Projektledare, Affärsstrateg, CRM-ansvarig, Kapitalförvaltare.
  • Kravhandläggare, Backofficemedarbetare, Kredit-/Bolånehandläggare.
  • Bolånespecialist, Skadereglerare, Redovisningsekonom, Ekonomiassistent.

Fler konsulttjänster

Interim Management

Anlita en erfaren interimschef eller specialist som snabbt kan axla ansvar och genomföra förändringar.

Läs mer om Interim Management

Young Professionals

Få in rykande färsk kunskap från nyutexaminerade talanger, young professionals och studenter.

Läs mer om Talents

Vår bemanningsprocess

Behov

Tillsammans med dig gör vi en behovsanalys som sammanfattas i en kravprofil. Den fungerar sedan som kompass under hela processen.

Sök

Vårt proaktiva arbete gör att det går snabbt att hitta rätt. Vi går igenom alla våra nätverk och annonserar i relevanta kanaler efter passande kandidater.

Urval

Vi gör ett första urval och intervjuar de kandidater som bäst matchar kravprofilen.

Bedömning

Utifrån vår professionella bedömning presenterar vi de bäst lämpade kandidaterna för tjänsten som även får genomgå intervju av dig som kund, samt bakgrundskontroll.

Anställning

Kandidaten blir en konsult! Tillsammans ser vi till att skapa rätt förutsättningar för konsulten att komma in i arbetet och följer upp längs vägen.

Passar bra vid:

  • brådskande eller kortsiktiga behov
  • luckor, exempelvis i samband med sjukskrivningar & föräldraledighet
  • arbetstoppar vid projekt, bokslut eller nya system
  • behov av expertkompetens.

Se filmen om bemanning

Erica Gjälby, regionchef i Stockholm, berättar om hur vi arbetar för att snabbt hitta rätt personer när det behövs.

Kontakta oss

Mer om bemanning

Behovet av medarbetare kan förändras väldigt snabbt. Tillfällig bemanning är ofta ett klokt sätt att täcka behoven som kan uppstå vid exempelvis sjukskrivning, föräldraledighet eller tillfälliga arbetstoppar. Genom att enbart ta in arbetskraft när den verkligen behövs får du större kontroll över utgifterna och kan snabbt sätta in resurser där de behövs. Bemanning gör det också möjligt att säkerställa att ni får konsulter med precis den erfarenhet och kompetens företaget behöver.

Vad är ett bemanningsföretag?

Ett bemanningsföretag hyr ut personal till andra företag som vill anlita konsulter för tidsbegränsade uppdrag. Bemanningsföretag specialiserar sig på att matcha rätt kompetens med rätt behov. Ofta kan en lyckad bemanning också leda till en rekrytering, om företaget och medarbetaren önskar att fortsätta arbeta tillsammans.

Personaluthyrning har funnits som tjänst sedan 1993 i Sverige. Sedan dess har tjänsterna ökat i popularitet och i dag är det väldigt vanligt att jobba som konsult för ett bemanningsföretag. För att känna dig trygg med att arbeta på, eller samarbeta med,  ett bemanningsföretag kan du vända dig till auktoriserade bemanningsföretag. Det innebär att företaget årligen granskas av Kompetensföretagen för att säkerställa att man arbetar seriöst och affärsmässigt. Amendo är auktoriserat både som bemannings- och rekryteringsföretag.