Bemanning

Anlita en konsult för kortare eller längre uppdrag med specialistkompetenser på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

Varje dag går våra fantastiska Amendo-konsulter i hela landet ut till våra kunder på banker, försäkringsbolag, ekonomi- och marknadsavdelningar för att uträtta stordåd.

Oavsett om du behöver bemanna en hel ekonomiavdelning eller anlita en specialistkonsult har vi nätverket och kunskapen för att göra jobbet. Vår konsultbank består av tusentals kandidater i branschen och våra konsultchefer arbetar proaktivt och har alltid ett upparbetat nätverk. Det gör att vi är snabba samtidigt som du alltid får hög kvalitet genom hela processen.

Exempel på konsultroller vi tillsätter inom ekonomi:

 • Redovisningschef, ekonomi-/redovisningsansvarig, koncernredovisningsansvarig.
 • Business/Financial Controllers, redovisningsekonom, ekonomiassistent.
 • Roller inom Treasury och Cash Management.


Exempel på konsultroller vi tillsätter inom bank, finans och försäkring:

 • Analytiker, kapitalförvaltare, aktuarie.
 • Kredit-/bolånehandläggare, bolånespecialist, kravhandläggare.
 • Backoffice-medarbetare, skadereglerare, försäkringsadministratör.
 • Roller inom AML och KYC.


Exempel på andra konsultroller vi tillsätter:

 • HR-chef, HR Business Partner, HR-specialist, HR-assistent, HR-administratör.
 • Inköpschef, inköpare, inköpsassistent.
 • Webbredaktör, digital marknadsförare, marknadsassistent, copywriter, kommunikatör, social media manager.
 • Grupp-/regionchef, projektledare, affärsstrateg, CRM-ansvarig, produktspecialist.
 • Bolagsjurist, Compliance Officer, Data Protection Officer.

Fler konsulttjänster

Try & Hire

Med Try & Hire får du möjlighet att ta in en konsult under en period för att utvärdera om det kan vara en långsiktig lösning.

Läs mer om Try & Hire

Interim

Anlita en erfaren interimschef eller specialist som snabbt kan axla ansvar och genomföra förändringar.

Läs mer om Interim

Young Professionals

Få in rykande färsk kunskap från nyutexaminerade talanger, young professionals och studenter.

Läs mer om Talents

Media, kommunikation och marknadsföring

Behöver du bemanna med digital kompetens? Vi hjälper dig hitta webbkommunikatörer, marknadsförare och analytiker som tar utvecklingen framåt inom din organisation.

Läs mer om media, kommunikation och marknadsföring

Vår bemanningsprocess

Behov

Tillsammans med dig gör vi en behovsanalys som sammanfattas i en kravprofil. Den fungerar sedan som kompass under hela processen.

Sök

Vårt proaktiva arbete gör att det går snabbt att hitta rätt. Vi går igenom alla våra nätverk och annonserar i relevanta kanaler efter passande kandidater.

Urval

Vi gör ett första urval och intervjuar de kandidater som bäst matchar kravprofilen.

Bedömning

Utifrån vår professionella bedömning presenterar vi de bäst lämpade kandidaterna för tjänsten som även får genomgå intervju av dig som kund, samt bakgrundskontroll.

Anställning

Kandidaten blir en konsult! Tillsammans ser vi till att skapa rätt förutsättningar för konsulten att komma in i arbetet och följer upp längs vägen.

Passar bra vid:

 • brådskande eller kortsiktiga behov
 • luckor, exempelvis i samband med sjukskrivningar & föräldraledighet
 • arbetstoppar vid projekt, bokslut eller nya system
 • behov av expertkompetens.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.

Mer om bemanning

Behovet av medarbetare kan förändras väldigt snabbt. Tillfällig bemanning är ofta ett klokt sätt att täcka behoven som kan uppstå vid exempelvis sjukskrivning, föräldraledighet eller tillfälliga arbetstoppar. Genom att enbart ta in arbetskraft när den verkligen behövs får du större kontroll över utgifterna och kan snabbt sätta in resurser där de behövs. Bemanning gör det också möjligt att säkerställa att ni får konsulter med precis den erfarenhet och kompetens företaget behöver.

Vad är ett bemanningsföretag?

Ett bemanningsföretag hyr ut personal till andra företag som vill anlita konsulter för tidsbegränsade uppdrag. Bemanningsföretag specialiserar sig på att matcha rätt kompetens med rätt behov. Ofta kan en lyckad bemanning också leda till en rekrytering, om företaget och medarbetaren önskar att fortsätta arbeta tillsammans.

Personaluthyrning har funnits som tjänst sedan 1993 i Sverige. Sedan dess har tjänsterna ökat i popularitet och i dag är det väldigt vanligt att jobba som konsult för ett bemanningsföretag. För att känna dig trygg med att arbeta på, eller samarbeta med,  ett bemanningsföretag kan du vända dig till auktoriserade bemanningsföretag. Det innebär att företaget årligen granskas av Kompetensföretagen för att säkerställa att man arbetar seriöst och affärsmässigt. Amendo är auktoriserat både som bemannings- och rekryteringsföretag.