Try & Hire

Med try & hire får du möjlighet att ta in en konsult under en period för att utvärdera om det kan vara en långsiktig lösning.

Känns det som ett stort beslut att anställa ny personal? Med try & hire får du en kostnadseffektiv och hållbar lösning som gör ditt beslut både enkelt och riskfritt.

Med vår erfarenhet inom bemanning och rekrytering vet vi att det är många delar som ska falla på plats innan man är trygg i sitt beslut att anställa. Att en rekryteringsprocess dessutom ofta kan vara tidskrävande gör att valet att nyanställa kan kännas ännu längre bort.

Try & hire innebär att du hyr in en konsult under en tidsbestämd period. Under den tiden får du möjlighet att ”prova på” konsulten där vi som konsultbolag tar arbetsgivaransvaret. En flexibel lösning för dig som ännu inte är redo att rekrytera helt enkelt. Med try & hire säkerställer du att personen är rätt för er, både när det kommer till specifik kompetens och mjuka värden.

Låter det som ett passande upplägg för din verksamhet? Kontakta oss så berättar vi mer om hur ett samarbete med oss skulle kunna se ut.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.

Fördelar med try & hire

  • Du får snabbheten i bemanningsprocessen.
  • Du får hållbarheten i rekryteringsprocessen.
  • Du får möjlighet att riskfritt säkerställa rätt kompetens till just ditt bolag.

Hyr först

Vi presenterar konsulter som passar ditt behov. Du anlitar sedan konsulten under en tidsbestämd period.

Utvärdera

Ni får båda möjlighet att testa om matchningen kan vara en långsiktig lösning.

Rekrytera

Om allting känns rätt för både dig och konsulten övergår det till en anställning hos er.

Vill du rekrytera direkt?

Vi hjälper självklart till med kompletta rekryteringsprocesser. Sedan 2001 har vi arbetat med hållbar och fördomsfri rekrytering till branschens största bolag och kan garantera att du är i goda händer.

Läs mer om rekrytering