Amendo - rekrytering Sundsvall

Amendo erbjuder rekryterings- och konsultlösningar i Sundsvall. Vi är specialiserade inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet.

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med en rekrytering eller ett konsultbehov? Fyll i formuläret så återkommer vi snarast! Du når oss också på 08-545 880 55.

Rekryteringsföretag i Sundsvall

Är du i behov av rekrytering i Sundsvall? Vi erbjuder rekryteringslösningar skräddarsydda för just din verksamhet. Vårt ständiga mål är att erbjuda rekrytering som möter ditt bolags förväntningar av nya medarbetare. Tack vare Amendos lokala närvaro i Sundsvall är vår kunskap om det lokala näringslivet stort, vilket är något vi värdesätter i vårt arbete.

Bemanning Sundsvall

Vi är ett konsultföretag i Sundsvall som genom vårt breda och lokalt förankrade konsultnätverk hjälper ditt företag att hitta rätt kompetens till rätt plats – vid rätt tillfälle. Våra kompetenta konsulter verkar inom flera arbetsområden och vi ser till att kompetensen i fråga passar just dig och ditt bolag.

Välkommen till oss!

Varmt välkommen förbi vårt kontor centralt beläget på Universitetsallén 32. Vi ser fram emot att berätta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag framåt genom våra tjänster inom rekrytering och bemanning. Vi ses!

Universitetsallén 32
852 34 Sundsvall
08-545 880 55
sundsvall@amendo.se