Om oss

Amendo är specialister på att tillsätta kompetenser på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans & försäkring. Oavsett om du behöver anlita konsulter eller rekrytera nya medarbetare.

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med en rekrytering eller ett konsultbehov? Fyll i formuläret så återkommer vi snarast! Du når oss också på 08-545 880 55.

Från tre entreprenörer i en fönsterlös källarlokal 2001 till ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Idag har Amendo över 300 anställda och lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Varje dag sätter vi människor i arbete och matchar kompetens med behov. Kärnan i vår verksamhet är djup kunskap i våra kunders branscher i kombination med expertis inom rekrytering och konsultuthyrning. Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna på omvärlden och hela tiden vilja framåt.

Auktoriserat bemannings- & rekryteringsföretag

Vi granskas årligen av Kompetensföretagen som ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. De kontrollerar att vi uppfyller ett antal villkor och ger oss sedan auktorisation för bemanning och rekrytering.

Samtliga bolag inom Amendokoncernen uppfyller Kompetensföretagens villkor för att bli auktoriserade, vilket innebär att både kunder och kandidater kan känna sig trygga tillsammans med oss.

Vårt hållbarhetsarbete på tre röda

Miljö

Vi arbetar aktivt med att minimera vår miljöpåverkan t ex vid resor, inköp, energianvändning och avfall.

Människa

Navet i vår verksamhet är människan. Därför har vi uttalade gemensamma värderingar såsom kund- och affärsfokus, entreprenörskap, kvalitetsfokus, eget ansvar och laganda.

Affär

Vi strävar efter att arbeta långsiktigt med våra medarbetare, kunder och leverantörer. Fokus ligger på kundnöjdhet, stabil resultatutveckling och god moral i våra affärer.

Socialt engagemang

Vi vill minska arbetsmarknadens utanförskap och ungdomsarbetslöshet. Därför har vi ett partnerskap med företaget My Dream Now som arbetar konkret med detta.

My Dream Nows företagsidé innebär att frivilliga från arbetsliv och högskola inspirerar högstadie- och gymnasieelever att hitta vägar till jobb och drömmar. För oss är det ett bra sätt att bidra till mångfald i arbetslivet och ge våra medarbetare ökad förståelse för Sverige idag. Vi hoppas kunna inspirera och motivera ungdomar till att nå sina drömmar och vara bra förebilder för framtiden.