Rekrytering

Rekrytera din nästa medarbetare inom ekonomi, bank, finans och försäkring med kompetens på alla nivåer.
Hur kan vi hjälpa dig?

Dags att rekrytera? Då är du i goda händer. Sedan 2001 har vi arbetat med hållbar och fördomsfri rekrytering av kompetens till branschens största banker, försäkringsbolag och ekonomiavdelningar. Det är många år av erfarenhet och kunskap i ryggsäcken.

Varje dag lever och andas vi våra kunders branscher och bygger viktiga nätverk genom att träffa kandidater och beställare. Det ger oss unika insikter kring vilka frågor som är viktiga i din bransch både idag och imorgon så du får en krångelfri rekrytering, oavsett om du behöver en specialist eller student. Med vår erfarenhet får du kvalitet som håller. Välj själv om du vill få hjälp under hela eller delar av rekryteringsprocessen.

Exempel på roller vi ofta rekryterar till:

  • Redovisningsekonomer och redovisningsansvariga
  • CFO och ekonomichefer
  • Seniora kredithandläggare
  • Rådgivare
  • Controllers
  • Analytiker
  • Säljare inom finans och försäkring
  • Administratörer
  • Skadereglerare

Fler rekryteringstjänster

Young Professionals

Få in rykande färsk kunskap från nyutexaminerade talanger, young professionals och studenter.

Läs mer om Amendo Talents

Rekrytera med mångfald

När du vill anställa utlandsfödda kandidater med rätt kompetens och kvalifikationer till din organisation.

Läs mer om Career Sweden

Second Opinion

Få ett professionellt och oberoende utlåtande av kandidater i slutskedet av din egna rekryteringsprocess.

Läs mer om Second Opinion

Executive search

Amendos systerbolag Lagotto hjälper dig att hitta chefer, specialister och annan strategiskt viktig spetskompetens.

Läs mer om Lagotto Executive Search & Interim

Kompetensbaserad rekrytering

För att du ska få en så rättvis och bra rekrytering som möjligt jobbar vi med kompetensbaserad rekrytering. Det är en strukturerad metod där kompetens, oavsett ålder, kön eller etnicitet, styr rekryteringsprocessen.

Vi är utbildade och tränade i personbedömning. Det innebär att du får en professionell bedömning av kandidaternas förutsättningar att kunna uppnå olika mål och beteendeförväntningar på lång sikt. Beroende på hur ditt företags behov ser ut arbetar vi utifrån olika beprövade modeller.

Vår rekryteringsprocess

Behov

Tillsammans med dig gör vi en behovsanalys som sammanfattas i en kravprofil. Den används sedan som kompass under hela processen.

Sök

Vi annonserar enligt överenskommelse och söker aktivt efter rätt kandidater i olika relevanta nätverk och forum.

Urval

Vi gör ett första urval och intervjuar de kandidater som bäst matchar kravprofilen utifrån kompetens och erfarenhet.

Bedömning

Genom ytterligare tester & djupintervjuer presenterar vi de bäst lämpade slutkandidaterna som även får genomgå intervju av dig som kund, samt bakgrundskontroll.

Anställning

Med hjälp av våra rekommendationer tar du som kund beslut och kandidaten får en anställning. Sedan följer vi upp och utvärderar!

Kontakta oss

Mer om rekrytering

Att rekrytera rätt personal är ofta en av de största utmaningarna du som chef eller företagare ställs inför. Rekrytering handlar inte bara om att tillsätta lediga tjänster utan en lyckade rekrytering handlar lika mycket om att hitta nya perspektiv, utvecklas och att växa som organisation. Det är en investering i företagets framtid.

Rekryteringsföretag med expertkunskaper inom ditt område

Vi är ett rekryteringsföretag med expertis och gedigen kunskap inom ekonomi, bank, finans och försäkring. När du vänder dig till oss kan du vara säker på att du får de bästa förutsättningarna för att rekrytera en person med de rätta erfarenheterna och egenskaperna för just ditt företag.

Amendo erbjuder också flera olika tjänster inom bemanning.

Varför välja Amendo?

Vi skiljer oss från andra rekryteringsföretag då vi både är experter på rekrytering och har specialistkunskaper inom branscherna ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall med verksamhet över hela Sverige.

Våra rekryteringskonsulter har själva en bakgrund inom de branscher som de rekryterar till, till exempel som ekonomiansvarig, CFO, controller, rådgivare eller analytiker. Vi har lång erfarenhet och ett brett nätverk inom just din bransch och förstår de utmaningar ditt företag ställs inför varje dag.

Rekrytera rätt, direkt

För oss på Amendo är det viktigaste alltid att ge dig de bästa förutsättningarna för en lyckad rekrytering. Vi vet att en misslyckad rekrytering är både kostsam och tar mycket tid. Vårt mål som rekryteringsföretag är därför att rekrytera precis rätt person. En medarbetare som både fungerar i er företagskultur och bidrar till mångfald, innovation och ökad lönsamhet.