Young professionals

Hyr eller rekrytera studenter och young professionals inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation för rekrytering eller konsultuppdrag.

Oavsett om du behöver hjälp med studentbemanning, att rekrytera din nästa talang eller sätta ihop ett traineeprogram har du kommit rätt. Vi hjälper dig att hitta young professionals för extrajobb, rekrytering eller konsultuppdrag.

Med färsk kunskap, stort driv och höga ambitioner är young professionals en viktig tillgång för din organisation. Vi har under åren tillsatt tusentals (ja, du läste rätt!) young professionals till storbanker, försäkringsbolag, ekonomiavdelningar, HR- och kommunikationsavdelningar. Vi vet precis hur det är att hitta den där stjärnan som kanske inte har en ryggsäck full med erfarenhet, men som väger upp det med driv, engagemang och en vilja att lära.

Att hitta rätt student, nyexaminerad akademiker eller talang i början av sin karriär är en investering. Kontakta oss så hjälper vi dig att säkra framtidens kompetens.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.

Vi kan hjälpa till med:

  • Studenter. Hyr eller rekrytera studenter inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi hjälper dig med studentpooler, timmisar och andra flexibla upplägg.
  • Young professionals. Hyr eller rekrytera talanger som är i början av sin karriär.
  • Traineeprogram och volymrekryteringar. För större rekryteringsprojekt, satsningar och nyetableringar.

Bank och finans för studenter och young professionals

Banker, finans- och försäkringsbolag har alltid varit en stor del av vår verksamhet och legat oss varmt om hjärtat – och det är inget undantag när det kommer till young professionals. Om vi skulle räkna upp alla nyexaminerade ekonomer som har tagit sina första karriärsteg inom kundtjänst, rådgivning, AML och på backofficeavdelningar hos våra kunder runt om i Sverige skulle vi sitta här i dagar.

Vi vet att din tid är dyrbar så vi går direkt till det vi (lite skrytsamt) vill få sagt: vi är proffs på att hitta, attrahera och rekrytera studenter och young professionals till banker, finans- och försäkringsbolag. Har du skyhöga förväntningar på oss nu? Bra – vi bevisar det gärna.

Även om bank och finans är en stor del av vår verksamhet så är det inte den enda. Här hittar du ett urval av vanliga roller vi tillsätter för studenter och young professionals.

Vanliga roller vi tillsätter för studenter och young professionals

Bank, finans och försäkring

AML och KYC-tjänster, kundtjänst, rådgivare, junior analytiker, backoffice-medarbetare, kredithandläggare, värdepappersadministratör, fondadministratör, bolånehandläggare.

Ekonomi

Ekonomiassistent, redovisningsassistent, ekonomiadministratör, junior redovisningsekonom, junior controller, junior business analyst, roller inom cash management.

HR och kommunikation

HR-koordinator, junior rekryterare, rekryteringsassistent, marknadskoordinator, junior marknadskommunikatör, webbredaktör, content manager, social media manager, marknadsassistent.

Varför Amendo?

Sedan tidernas begynnelse (eller, sedan 2001 i alla fall) har vi arbetat med att bygga starka relationer med universitet, högskolor och KY-utbildningar inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

Genom närvaro, samarbeten och ständig dialog med studenter vi inte bara ett stort och relevant nätverk av young professionals – vi har också lärt oss utan och innan vad morgondagens talanger söker hos sin framtida arbetsgivare. Med den erfarenheten och kunskapen hjälper vi dig att hitta rätt och fungerar som ett bollplank genom hela processen.

Karriärföretag fyra år i rad

Karriärföretagen utser varje år Sveriges mest attraktiva arbetsgivare med fokus på studenter och young professionals. Amendo har blivit utsett till Karriärföretag fyra år i rad.

 

Emblem_karriärföretag

Traineeprogram och volymrekrytering

Traineeprogram är ett utmärkt sätt att få in talanger i er organisation och ge dem bästa möjliga start. Vi hjälper till att planera, utforma och genomföra traineeprogram i alla storlekar.

Volymrekrytering kan vara effektivt vid till exempel uppstart av en ny enhet, större satsningar eller vid andra tillfällen när det finns ett stort rekryteringsbehov. Våra volymrekryteringar tummar aldrig på kvaliteten utan håller precis samma noggrannhet, kompetensbaserade process och höga nivå som enskilda rekryteringar.

Oavsett om ni vill rekrytera en eller femtio medarbetare är kandidatupplevelsen alltid vårt fokus, och vi månar om ert employer brand i all kandidatkommunikation.

Är du student eller young professional i början av din karriär?

Då har du hittat rätt! Mängder av ekonomer, försäkringsstjärnor, kommunikatörer, personalvetare och framtida vd:ar har börjat sin karriär genom oss – antingen som konsult eller genom att bli rekryterad till någon av våra kunder.

Här kan du läsa mer om vilka karriärmöjligheter som finns hos oss och bli en del av vårt nätverk.

Läs mer