Amendo - rekryteringsföretag Malmö

Amendo erbjuder rekryterings- och konsultlösningar i Malmö. Vi är specialiserade inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet.

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med en rekrytering eller ett konsultbehov? Fyll i formuläret så återkommer vi snarast! Du når oss också på 08-545 880 55.

Vi erbjuder rekrytering i Malmö

Amendo erbjuder rekryteringslösningar skräddarsydda för just din verksamhet och strävar ständigt efter att möta ditt bolags förväntningar när det kommer till nya medarbetare. Vi är ett rekryteringsbolag i Malmö som sätter stort värde i kunskap om det lokala näringslivet och är övertygade om att vår lokala närvaro i staden medför stora fördelar i våra rekryteringsprocesser.

Bemanning i Malmö

Är ditt företag ute efter en konsultlösning i Malmö? Vi på Amendo bistår med vårt breda konsultnätverk i staden och ser till att ditt bolag får rätt kompetens på rätt plats – i rätt tid. Våra bemanningslösningar anpassas efter ditt bolags behov och skräddarsys även därefter. Tveka inte att höra av dig till oss vid fler frågor om hur våra konsulter kan underlätta för ditt företag.

Besök oss!

Är du intresserad av att höra mer om hur vi kan bistå ditt företag med våra bemannings- och rekryteringslösningar? Varmt välkommen att besöka oss på Kungsgatan 6. Det går även givetvis bra att kontakta oss digitalt. Vi ser fram emot att höra om hur vi kan hjälpa ditt bolag framåt!

Kungsgatan 6
211 49 Malmö
072-716 81 82
info@amendo.se