Ekonomi

Behöver du stärka upp din ekonomiavdelning? Då har du hamnat rätt. Att rekrytera och bemanna med kompetens inom ekonomi är ett av Amendos största affärsområden.

Sedan 2001 har vi på Amendo rekryterat och bemannat med kompetens inom ekonomi till några av branschens största bolag. Det är många år av erfarenhet och kunskap i ryggsäcken som har givit oss ett brett och upparbetat nätverk av kompetens på alla nivåer.

Kompetens inom ekonomi är nödvändigt inom bolag i alla storlekar och branscher. Till allt från entreprenöriella startups och småbolag till stora tjänste- och industriföretag har vi på Amendo rekryterat och bemannat med ekonomer i över 20 år. Våra erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom såväl våra kunders branscher som för ekonomifunktionen – och vet vilka utmaningar och möjligheter du som kund står inför varje dag. Tillsammans med våra systerbolag Amendo Tech och Lagotto Executive Search & Interim står vi redo att hjälpa dig med rätt kompetens inom hela ekonomiavdelningen. Vi kallar det ekonomi 360. 

Vi arbetar fullt ut kompetensbaserat och genom vår agila, fördomsfria och datadrivna bemannings- och rekryteringsprocess hittar vi snabbt, effektivt och med hög kvalitet rätt medarbetare för just ditt behov.

Söker du nytt jobb? Se alla våra lediga jobb inom ekonomi.

Exempel på roller vi har tillsatt inom ekonomi

Redovisningschef, redovisningsekonom, redovisningsassistent, koncernredovisningsansvarig.

Business Controller, Financial Controller, ekonomichef, ekonomiassistent, ekonomiansvarig,

Treasury Analyst, Head of Treasury, Treasury Backoffice-medarbetare, roller inom Cash Management.

Amendos systerbolag Amendo Tech hjälper dig med ditt kompetensbehov inom tech, IT och digital utveckling: Business Intelligence-utvecklare, Data Analysts, Data Warehouse-utvecklare, Masterdata Specialists, Robotics-utvecklare, Business Analysts, Data Managers.

Amendo har hjälpt oss med flera konsultlösningar inom redovisning och reskontra till vår ekonomiavdelning samt med kompetens till vår controllerfunktion under flera års tid. Vi har varit mycket nöjda över vårt samarbete och med de konsulter vi har fått presenterade i processen.

Petter Liderfeldt, CFO

Därför är Amendo rätt partner för dig

  • Genom ett samarbete med Amendo får du som kund tillgång till marknadens, vad vi vågar påstå, mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med ditt kompetensbehov.
  • Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven rekryterings- och bemanningsprocess. Genom olika digitala verktyg, som bland annat screeningtester, bakgrundskontroller och referenstagning, ökar vi vår process träffsäkerhet och effektivitet.
  • Att hitta rätt kompetens bygger på ett nära samarbete och en god förståelse för olika tjänster och kompetenser. Här slår ingen oss på fingrarna! Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom de områden de rekryterar inom och är experter på såväl rekrytering som bemanning. Men vi är inte nöjda med det. Vi har ständigt örat mot rälsen och lyssnar in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och vilka kompetenser som behövs i framtiden.
  • Vi har kontor och stark lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.