Amendokoncernen hjälper dig att framtidssäkra din ekonomifunktion

Ekonomiavdelningar fortsätter att utmanas och är i ständig förändring, inte minst till följd av den digitala utvecklingen och den nya generationens ekonomer. Här kan du läsa mer om hur vi på Amendo, tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech, kan hjälpa dig hitta rätt kompetens till hela den moderna ekonomifunktionen.

finger_dator_siffror_modern_ekonomi_teknik

Teknik möjliggör, men människan avgör!

Kompetens inom ekonomi är nödvändigt inom alla bolag, oavsett bransch och storlek. Allt från entreprenöriella startups och småbolag till stora tjänste- och industriföretag är i behov av en välfungerande ekonomifunktion för att få sina affärshjul att snurra. Men för att som organisation fortsätta vara relevant, idag och i framtiden, måste såväl ekonomichefer som ledningsgrupper omfamna den digitala transformationen. Därav har allt fler ekonomiavdelningar börjat automatisera många administrativa och manuella arbetsuppgifter. För att utnyttja automationens fulla potential räcker däremot inte endast tekniska inslag – utan den mänskliga faktorn som kan standardisera processer, korrigera avvikelser och analysera data måste likaså inkluderas i ekvationen. 

– Vi inom Amendokoncernen vet att morgondagens teknik formas i mötet mellan verksamhetens behov och den mänskliga kompetensen. Vi vill hjälpa våra kunder att använda människor till det som de är allra bäst på med hjälp av teknik samt skapa ett samspel mellan kompetens inom ekonomi och teknik för att uppnå resultat, förklarar Susanne Bagger, VD på Amendo Group.

Vi inom Amendokoncernen vet att morgondagens teknik formas i mötet mellan verksamhetens behov och den mänskliga kompetensen.

Ekonomi 360 – kompetens till hela den moderna ekonomifunktionen

Sedan 2001 har vi på Amendo rekryterat och tillsatt konsulter med kompetens inom ekonomi till några av branschens största bolag. Det är många år av erfarenhet och kunskap i ryggsäcken som byggt upp vårt idag breda och upparbetade nätverk av kompetens på alla nivåer. Tillsammans med våra systerbolag Amendo Tech och Lagotto Executive Search & Interim hjälper vi dig med all kompetens till hela den moderna ekonomifunktionen.

– För att kunna framtidssäkra din ekonomifunktion behövs rätt kompetens. Inom Amendokoncernen finns all den kompetens du behöver för att hänga med i den digitala transformationen. Vi kan hjälpa dig bygga den moderna ekonomifunktionen som stöttar din verksamhet på bästa sätt, både idag och i framtiden. Vi kallar det ekonomi 360, berättar Susanne Bagger, VD på Amendo Group.

 

ekonomi_roller_logotyp_amendo_lagotto_amendo_tech

 

Hör av dig till oss på info@amendo.se eller våra systerbolag Amendo Tech och Lagotto Executive Search & Interim – så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa dig hitta kompetensen du behöver till din organisations moderna ekonomifunktion.