Hitta rätt kandidat

Rekrytering och bemanning av kompetens på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

Dags att fylla ditt kompetensbehov? Då är du i goda händer. Med över 20 år i branschen har vi på Amendo erfarenheten och kunskapen som krävs för att hjälpa dig att hitta rätt kompetens.

Behovet av kompetensväxling är idag stort inom de flesta bolag och branscher. Det ställer krav på hur vi som experter inom rekrytering och konsultuthyrning arbetar. Med vår agila och kompetensbaserade arbetsmetodik hjälper vi dig att säkra rätt kompetens – idag och i framtiden. Det gör att du kan fokusera på ditt arbete, dina mål och din verksamhet. Här kan du läsa mer om våra tjänsteområden.

Vill du veta mer om hur ett samarbete med oss på Amendo skulle kunna se ut? Tveka inte att kontakta oss!

Rekrytering

När ett permanent behov uppstår är rekrytering ofta den bästa lösningen. Genom en agil, datadriven och kompetensbaserad rekryteringsprocess hjälper vi dig att hitta rätt kompetens för just din verksamhet. 

Läs mer om rekrytering

Bemanning

Ibland behöver någon vara på plats snabbt. Då är våra konsult- och bemanningslösningar räddningen.

Läs mer om bemanning

Try & Hire

Med try & hire får du möjlighet att ta in en konsult under en period för att utvärdera om det kan vara en långsiktig lösning.

Läs mer om try & hire

Young professionals

Hyr eller rekrytera studenter och young professionals inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation för rekrytering eller konsultuppdrag.

Läs mer om young professionals