Amendo bland topp 10 arbetsgivare inom ekonomi – när young professionals får välja

Efter att ha blivit utsett till ett Karriärföretag 2021 intar nu Amendo Karriärföretagens Topp 10-lista som en av de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna inom ekonomi. ”Vi är så stolta och glada över att ha blivit tilldelade denna viktiga och värdefulla utmärkelse.”

Hand håller pokal med cofetti mot rosa bakgrund, Karriärföretag ekonomi, Amendo Bemanning och Rekrytering

Karriärföretagen har via sitt young professional-nätverk under sommaren 2021 genomfört en omröstning gällande valet av dess framtida arbetsgivare genom att ställa frågan; ”Vilka är de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland de företag som utsetts till ett Karriärföretag 2021?” 

Omröstningen sker inom bland annat kategorierna ekonomi och IT – där 10 arbetsgivare utses inom respektive område. Årets listor består till stor del av välbekanta varumärken som har byggt upp ett starkt arbetsgivarvarumärke och nisch under lång tid. Det är med stolthet och glädje som vi på Amendo kan meddela att vi har intagit en andraplats på Karriärföretagens Topp 10-lista inom kategorin ekonomi. 

Att attrahera och bygga långsiktiga, hållbara relationer med framtidens kompetens är kärnan i Amendos verksamhet. Ekonomi har sedan starten 2001 varit ett av Amendos största affärsområden och vi har genom åren matchat kompetens med behov på alla nivåer. Därför är vi oerhört stolta och glada över att bli tilldelade denna utmärkelse. Det visar att vårt employer branding-arbete, gedigna bakgrund och erfarenhet inom vår nisch når ut till de yngre talangerna, säger Susanne Bagger, vd på Amendo.

Omröstningen

Young professionals definierar personer i åldrarna 25 – 35 år som har tagit en akademisk examen inom 1 – 8 år och påbörjat sin yrkeskarriär. I årets omröstning deltog totalt 3.780 young professionals fördelat på 1.142 civilingenjörer, 365 högskoleingenjörer, 893 civilekonomer, 1.102 IT/systemutvecklare och 278 fastighetsmäklare.

Karriärföretagens Topp 10-lista, ekonomer 2021:

1. Resurs Bank
2. Amendo
3. Ludvig & Co
4. DNB
5. Arla
6. IKEA
7. Assessio
8. Trafikverket
9. Accountor
10. Samsung

Här kan du läsa mer om Karriärföretagen.

Karriärföretagen emblem Topp 10-lista, ekonomer, Amendo Bemanning & Rekrytering