Bank & Finans

Kompetensbaserad och hållbar rekrytering och bemanning av kompetens på alla nivåer inom bank och finans.

Sedan 2001 har vi på Amendo rekryterat och bemannat med kompetens inom bank och finans till några av branschen största banker, fond- och finansbolag och spännande uppstickare. Det gör oss marknadsledande inom vårt område och rätt partner för dig när du behöver hjälp att hitta rätt kompetens.

Att rekrytera och bemanna med kompetens inom bank och finans är ett av Amendos främsta specialistområden. Genom åren har vi byggt upp ett brett och gediget nätverk av kompetens på alla nivåer och har tillsatt flera tjänster inom bland annat AML, KYC, Compliance, värdepappersadministration, inkasso och kredit samt rådgivning. Våra erfarna rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom bank och finans – och håller sig ständigt uppdaterade om marknadsläget inom branschen. Vi arbetar fullt ut kompetensbaserat och genom vår agila, fördomsfria och datadrivna bemannings- och rekryteringsprocess hittar vi snabbt, effektivt och med hög kvalitet rätt medarbetare för just ditt behov.

Söker du nytt jobb? Se alla våra lediga jobb inom bank och finans.

Exempel på roller vi har tillsatt inom bank & finans

AML-analytiker, AML-specialist, KYC-analytiker, riskanalytiker, kapitalförvaltare, aktuarie, Compliance Officer, Compliance Manager.

Kredithandläggare, inkassohandläggare, bolånehandläggare, bolånespecialist, kravhandläggare, värdepappersadministratörer, fondadministratörer.

Företagsrådgivare, privatrådgivare, bolånerådgivare, säljstöd.

Vi har haft ett bra samarbete under många år. Ett vänligt bemötande, en lyhördhet och ett snabbt agerande för att presentera starka kandidater har, under åren, varit ett mycket uppskattat signum för Amendo.

Stefan Pärklo, Head of Treasury

Amendo har en fantastisk förmåga att skapa sig en förståelse för vad jag som kund är ute efter. Leveranssäkerheten är hög och att det dessutom har gått väldigt snabbt har varit oerhört värdefullt.

Lisa Larsson, Chef Backoffice

Därför är Amendo...

  • Genom ett samarbete med Amendo får du som kund tillgång till marknadens, vad vi vågar påstå, mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med ditt kompetensbehov.
  • Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven rekryterings- och bemanningsprocess. Genom olika digitala verktyg, som bland annat screeningtester, bakgrundskontroller och referenstagning, ökar vi vår process träffsäkerhet och effektivitet.

...rätt partner för dig

  • Att hitta rätt kompetens bygger på ett nära samarbete och en god förståelse för olika tjänster och kompetenser. Här slår ingen oss på fingrarna! Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom de områden de rekryterar inom och är experter på såväl rekrytering som bemanning. Men vi är inte nöjda med det. Vi har ständigt örat mot rälsen och lyssnar in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och vilka kompetenser som behövs i framtiden.
  • Vi har kontor och stark lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Expertområden inom bank och finans

AML & KYC

AML, eller Anti Money Laundering, är ett finansiellt regelverk som ställer höga krav på dagens banker och finansbolag. Läs mer om hur vi på Amendo arbetar med rekrytering och bemanning av AML-kompetens.

Läs mer om AML & KYC

Kundtjänst

Att ha rätt kundtjänstpersonal är ovärderligt. Amendo är specialiserade på att rekrytera och bemanna kundserviceroller till bolag i alla storlekar.

Läs mer om kundtjänst

Inkasso & kredit

Står du inför att stärka upp din avdelning med erfaren kompetens inom inkasso och kredit? Då är du i goda händer. Amendo erbjuder rekryterings- och bemanningslösningar av kompetens på alla nivåer till inkasso- och kreditbolag över hela landet.

Läs mer om inkasso & kredit

Swedsec-licens

Söker du kandidater med Swedsec-licens och kompetens inom sitt område? Vi på Amendo erbjuder vårt stora nätverk av kandidater stöttning i processen mot att bli licensierade av Swedsec. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens.

Läs mer om Swedsec-licens

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.