Interim

Anlita en interimskonsult som snabbt kan axla ansvar och genomföra förändringar efter ditt kompetensbehov.

När du med kort varsel eller över en viss period behöver förstärkning av spetskompetens kan en interimskonsult vara din lösning. Interim handlar just om att lösa tillfälliga behov med erfarna konsulter som ger både snabba och varaktiga resultat.

I takt med att vi går mot en allt rörligare arbetsmarknad ökar efterfrågan på tillfällig spetskompetens. Vi behöver snabbt kunna stärka upp våra organisationer med den kompetens vi behöver här och nu. En interimskonsult kommer in med nya perspektiv och samtidigt stor flexibilitet och erfarenhet. Det har visat sig vara en framgångsfaktor, och genom åren har vi hjälp många av våra kunder med interimkonsulter som gjort stor skillnad på kort tid. Det gör att vi har ett stort upparbetat nätverk av erfarna konsulter tillgängliga med kort varsel.

Exempel på områden våra interimskonsulter har expertis inom:

Våra interimskonsulter har kompetens inom ekonomi och redovisning, regelverk, treasury, risk och compliance, controlling, kapitalförvaltning, HR, inköp, projektledning och förändringsresor, digital transformation och agila modeller för att nämna ett urval.

I takt med att allt fler väljer att vara underkonsult framför en traditionell anställning kan vi hela tiden kan utöka vårt nätverk med nya kompetenser. Vi är en trygg samarbetspartner för både företag och underkonsulter och förstår vikten av att möta den ökade flexibiliteten som sker på dagens arbetsmarknad.

Vill du veta mer om hur ett samarbete skulle kunna se ut? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.

Interimslösningar passar bra:

  • om en nyckelperson inom organisationen försvinner
  • när snabba förändringar i verksamheten ska genomföras
  • vid arbetstoppar och specifika projekt
  • under pågående rekryteringsperiod.

Fördelar med interimslösningar

Flexibelt

Du får exakt rätt kompetens till uppdraget under så kort eller lång tid som behövs.

Kostnadseffektivt

Att hyra in någon som gör jobbet är oftast mer kostnadseffektivt än att rekrytera.

Snabba ryck

Våra interimskonsulter hoppar rakt in i verksamheten och vet vad som behöver göras.

Lagotto Executive Search & Interim

För interima tjänster på hög strategisk och komplex nivå tar Amendos systerbolag Lagotto Executive Search & Interim vid. Lagotto arbetar med spetskompetens på management- och specialistnivå.

Läs gärna mer om interim management hos Lagotto.