HR

Behöver du rekrytera eller bemanna med kompetens inom HR? Med ett stort nätverk av strategisk kompetens på alla nivåer hjälper vi dig att stötta upp din avdelning. 

På Amendo vet vi vikten av rätt HR-kompetens. Med genuin förståelse för människor och lång erfarenhet av att rekrytera och bemanna med kompetens inom HR är vi en trygg partner när du behöver stärka upp din avdelning.

Att bemanna och rekrytera med kompetens inom HR är ett av Amendos främsta specialistområden. Genom åren har vi byggt upp ett gediget nätverk av kandidater på alla nivåer och har tillsatt strategisk viktig kompetens till några av branschens största bolag. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och kandidater och arbetar proaktivt för att säkra rätt HR-kompetens för framtiden. Vi arbetar fullt ut kompetensbaserat och genom vår agila, fördomsfria och datadrivna rekryterings- och bemanningsprocess hjälper vi dig att snabbt, effektivt och med hög kvalitet hitta rätt medarbetare som kan komma in och göra skillnad för din organisation.

På Amendo är vi lika nyfikna på, intresserade av och engagerade inom HR-området som våra kunder. Vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer inom branschen och våra medarbetare genomgår regelbundet olika utbildningar med fokus på bland annat kandidatupplevelsen, employer branding, arbetsrätt och agil rekrytering. Det gör att du som kund kan garantera en engagerad och intresserad rekryteringskonsult och konsultchef med expertis inom området.

Säker du nytt jobb? Se alla våra lediga jobb inom HR.

Exempel på roller vi har tillsatt inom HR-området

HR-chef, HR-specialist, HR-assistent, HR-generalist, HR-administratör, HR Business Partner.

Head of People and Culture, Sourcing Manager, Talent Manager, Talent Acquisition Manager, Employer Branding Specialist.

Rekryteringsspecialister, rekryterare, konsultchefer, researchers, löneadministratör, lönespecialist, lönechef.

Därför är Amendo rätt HR-partner för dig

  • Genom ett samarbete med Amendo får du som kund tillgång till marknadens, vad vi vågar påstå, mest relevanta nätverk av kandidater på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi kan snabbt och effektivt hjälpa dig med ditt kompetensbehov.
  • Vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven rekryteringsprocess. Genom olika digitala verktyg, som bland annat screeningtester, bakgrundskontroller och referenstagning, ökar vi vår process träffsäkerhet och effektivitet.
  • Att hitta rätt kompetens bygger på ett nära samarbete och en god förståelse för olika tjänster och kompetenser. Här slår ingen oss på fingrarna! Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har gedigen erfarenhet inom de områden de rekryterar inom och är experter på såväl rekrytering som bemanning. Men vi är inte nöjda med det. Vi har ständigt örat mot rälsen och lyssnar in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och vilka kompetenser som behövs i framtiden.
  • Vi har kontor och stark lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå. Samtidigt är vi, tack vare våra digitala lösningar och verktyg, geografiskt obundna och kan hantera uppdrag i hela Sverige.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.