Amendo utses till Karriärföretag fjärde året i rad

”Amendo är en nytänkande och spännande arbetsgivare som har ett gediget employer branding-arbete och många utvecklings- och karriärmöjligheter. Det finns en varm och trivsam företagskultur och att Amendo värdesätter sina medarbetare lyser igenom i deras kommunikation. En mycket inspirerande arbetsgivare.”

Amendo utses till Karriärföretag fjärde året i rad

Utmärkelsen Karriärföretag tilldelas de arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, young och senior professionals. Syftet med utmärkelsen är att hjälpa och leda Sveriges studenter och professionals i att hitta sin nästa arbetsgivare, samtidigt som man vill lyfta och uppmärksamma de företag som har ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Det är med glädje och stolthet som vi på Amendo kan meddela att vi för fjärde året i rad har blivit tilldelade utmärkelsen, och behåller därmed vår position på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. 

– För fjärde året i rad röstar Sveriges framtid, våra studenter och nyutexaminerade talanger, fram Amendo som ett Karriärföretag. Det gör mig både stolt och glad, ända in i själen. Det är också ett bevis på att vårt gedigna employer branding-arbete och uppdrag att matcha kompetens med behov ger resultat. Way to go Amendo, säger Susanne Bagger, VD på Amendo.

Juryns motivering till att Amendo har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag 2023 lyder som följande:
Amendo är en nytänkande och spännande arbetsgivare som har ett gediget employer branding-arbete. Med många utvecklings- och karriärmöjligheter för såväl studenter, young professionals och seniora medarbetare finns det en plats här för alla. Det finns en varm och trivsam företagskultur och att Amendo värdesätter sina medarbetare lyser igenom i deras kommunikation. En mycket inspirerande arbetsgivare.

För att få utmärkelsen krävs att företaget lever upp till Karriärföretagens kriterier och därefter granskas av en jury. Utmärkelsen har delats ut till företag, myndigheter och kommuner i Sverige sedan 2011. Här kan du läsa mer om Karriärföretagen. 

 

Vi på Amendo söker alltid kandidater och nya medarbetare som vill komma ut och göra skillnad hos våra kunder. Oavsett om du vill arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till våra kunder hjälper vi dig att hitta din nästa utmaning. Kika gärna in på vår karriärsida för att connecta med oss och ta del av våra lediga jobb.