Media, kommunikation och marknadsföring

Behöver du rekrytera eller bemanna med digital kompetens? Vi hjälper dig hitta webbkommunikatörer, marknadsförare och analytiker som tar utvecklingen framåt inom din organisation.

Den digitala utvecklingen går fort och för att ligga i framkant ställs höga krav på att ha rätt personer på plats. Oavsett om du behöver rekrytera din nästa digitala specialist eller bemanna avdelningen med kreativ kompetens hjälper vi dig hitta rätt.

I över 20 år har vi hjälpt banker, finans- och försäkringsbolag samt fintechbolag att tillsätta marknads- och kommunikationsroller. Vi kan lugnt säga att det har hänt en hel del i branschen under de här åren – och kanske har förändringstakten aldrig varit högre än nu. Nya roller, kompetensområden och expertiser föds fram och som rekryteringspartner krävs att vi håller oss konstant uppdaterade för att kunna erbjuda våra kunder rätt lösning.

Framtiden är digital – vi hjälper dig med rätt kompetens!

Tack vare ett relevant och uppdaterat kandidatnätverk, nära samarbete med våra kunder och en förståelse för marknaden kan vi hitta och attrahera rätt kompetens för ditt behov. Vi kan snabbt och med hög kvalitet få rätt person på plats.

Exempel på roller vi tillsätter:

Marknadsföring

  • Kommunikatör, marknadskommunikatör, webbredaktör.
  • Marknadsförare, marknadsansvarig, marknadsassistent, marknadskoordinator.
  • Sociala media manager, community manager, media relations manager, brand manager.

Innehåll

  • Copywriter, webbcopy, content manager, content writer, content producer.
  • Content designer, grafisk designer, digital designer, webbdesigner, AD-assistent.
  • Creative manager, creative producer, creative coordinator, creative assistant.

Försäljning och analys

  • Digital sales manager, online sales manager, E-commerce manager.
  • CRM manager, CRM-specialist, marketing automation manager, marketing automation specialist.
  • Webbanalytiker, digital analytiker, kampanjanalytiker.

Kommunikation har aldrig varit viktigare!

Vi på Amendo står tillsammans med vårt systerbolag Lagotto Executive Search & Interim redo att hjälpa dig med både junior och senior kompetens inom kommunikation och marknadsföring. Här kan du höra Olivia Magnusson, Marketing Manager inom Amendo Group, och Annelie Cronemyr, Manager på Lagotto, berätta mer om vad vårt stora nätverk kan hjälpa till med – både på lång och kort sikt.

Vår expertis

Förståelse för marknaden

Med över 20 år i branschen har vi mycket god kunskap om och förståelse för marknaden - och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen anpassat efter dina specifika behov och förutsättningar.

Stort och brett kandidatnätverk

Tillsammans med vårt systerbolag Lagotto Executive Search & Interim arbetar vi proaktivt med att säkra vårt nätverk och står redo att hjälpa dig med både junior och senior kompetens.

Snabbfotade och flexibla

Som närvarande och insatt samarbetspartner kan vi snabbt förändra vårt arbetssätt och skruva om processen för att passa just dina specifika behov.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt digital kompetens?

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.