Amendokoncernen välkomnar Britt Ehrling som ny styrelseordförande

Vid Amendokoncernens bolagsstämma den 16:e juni utsågs Britt Ehrling som ny styrelseordförande. Vi på Amendo är mycket glada över att få välkomna Britt och ser fram emot vår fortsatta tillväxtresa tillsammans.

Britt Ehrling, ny styrelseordförande, Amendo

Det är med glädje och stolthet som vi kan meddela att Amendo Group med dotterbolagen Amendo Bemanning & Rekrytering och Lagotto Executive Search och Interim har fått ny styrelseordförande. Britt Ehrling har lång och gedigen erfarenhet inom såväl finans som ledarskap och kommer med sina erfarenheter och kompetens bli en viktig nyckelspelare för koncernens fortsatta tillväxtresa.

– Som ett led i Amendokoncernens fortsatta arbete mot tillväxt och utveckling välkomnar vi Britt Ehrling som ny styrelseordförande. Britt kommer med sina erfarenheter tillföra kompetens och nya perspektiv inom många olika områden. Med ett nära samarbete under flera års tid känns det extra kul att äntligen få jobba tillsammans med Britt, säger Susanne Bagger, grundare av Amendo Group och vd på Amendo.

Med gedigen ledarskapsbakgrund 

Britt har lång och gedigen erfarenhet inom ledarskap och finansmarknaden – och har tidigare varit bland annat vd på fondbolaget Navigera och vice vd på Catella Fondförvaltning. Hon är utbildad civilekonom från Stockholms Universitet och har varit verksam som auktoriserad revisor inom Ernst & Young samt arbetat på SEB. 

– Jag är mycket glad för förtroendet att ingå i och leda styrelsens arbete och ser fram emot att med mina erfarenheter få bidra till koncernens fortsatta tillväxtresa, säger Britt Ehrling, ny styrelseordförande för Amendokoncernen. 

 

För mer information vänligen kontakta Susanne Bagger, grundare av Amendo Group och vd för Amendo Bemanning & Rekrytering, på 070-899 95 04 eller susanne.bagger@amendo.se.