Amendokoncernens vd – silvermedaljör i Årets Grundare 2020

Utmärkelsen Årets Grundare är stiftat av Founders Alliance och tilldelas varje år operativt aktiva grundare som har byggt ett eller flera framgångsrika företag. Vi är glada och stolta över Amendokoncernens vd Susanne Bagger som var en av finalisterna i Årets Grundare 2020 - och som tog hem silvret under Entreprenörsgalan på Berns Salonger i Stockholm.

Susanne Bagger, årets grundare 2020, Amendo

En del av Founders Awards

Utmärkelsen Årets Grundare är en del av Founders Awards och syftar till att uppmärksamma och lyfta fram grundare som på ett föredömligt sätt har byggt ett eller flera framgångsrika företag utifrån kriterier inom omsättning, lönsamhet, tillväxt, ägande, internationalisering och samhällsnytta. Genom utmärkelsen vill man stimulera till fler medelstora och stora internationellt växande entreprenörsägda bolag.

Stort intresse för entreprenörskap och företagande

En kvalificerad entreprenörsjury utser vinnarna i varje kategori som går vidare till finalen och medverkar i Entreprenörsgalan. Det är med stolthet som vi meddelar att Amendokoncernens vd Susanne Bagger i år både blev nominerad till Årets Grundare 2020 – och gick vidare som finalist inom sin kategori.

– Jag är väldigt glad över att ha blivit nominerad till Årets Grundare 2020. Det var riktigt roligt att få pitcha mig själv, Lagotto och Amendo inför en jury. Dessutom var det härligt och inspirerande att få träffa entreprenörer från andra branscher, säger Susanne Bagger.

Entreprenörskap och företagande har alltid legat Susanne varmt om hjärtat. Det är framförallt hennes driv, vilja och förmåga att se möjligheter och att finna lösningar som utmärker henne som entreprenör.

– Jag har alltid haft ett stort intresse för entreprenörskap och företagande. En entreprenör enligt mig är en person som har förmågan att tänka utanför boxen, vågar ta risker, initiativ och att kliva utanför sin trygghetszon, säger Susanne Bagger.

 

Juryn för Årets Grundare bestod bland annat av Annikki Schaeferdiek – Syster P, Melker Andersson – F12 Gruppen, Daniel Pilotti – Ryska Posten och Guner Ismail – Alguns Åkeri.

Läs mer om utmärkelsen på www.foundersalliance.com