Glad sommar och en härlig ledighet önskar vi på Amendo

Det är samma visa varje år, våren och flugit förbi och nu står vi här med en solig midsommar i ryggen och reflekterar över det halva 2024 som snart har passerat. Här skickar Amendos CEO Erica Gjälby med en sommarhälsning och önskar dig en riktigt fin ledighet och en glad sommar.

Färgglada blommor mot rosa bakgrund.

Mycket har hänt hos oss på Amendo under våren. Vi har träffat tusentals kandidater och kunder, välkomnat många nya konsultkollegor och stärkt upp vår verksamhet med nya interna medarbetare. Vi har deltagit i många spännande nätverksträffar, frukostevents och föreläsningar, delat ut påskägg fyllda med godsaker och lunchtränat tillsammans. Vi har arrangerat festliga after works, bjudit in till vinprovning och firat in våra kontorslokaler på Gamla Brogatan 32 i Stockholm. Sist men inte minst har vi, tillsammans med vår samarbetspartner My Dream Now, träffat många skolklasser och elever runt om i landet och pratat drömmar, framtid och karriär.

Tack för ett bra första halvår tillsammans!

Jag vill tacka alla våra fina kunder för de intressanta, och ibland utmanande uppdrag, vi har fått förtroendet att tillsätta under våren. Tillsammans med er finns det ständigt nya utmaningar att möta, nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att finna. Visst ställer det krav på färska kunskaper och allt mer avancerade insatser från oss som kompetenspartner, men föränderligheten du som kund förser oss med är en utmaning vi gillar och som får oss att växa samt utvecklas.

Jag vill också passa på att tacka alla fantastiska kandidater vi har fått möjligheten att träffa i olika processer. Vilka härliga möten och samtal vi har haft med er och vad mycket kompetens och vilja till utveckling ni besitter. Det är spännande att få matcha er kompetens med våra kunders många spännande uppdrag.

Sist men inte minst, tack alla medarbetare och konsultkollegor. Utan er hade inget varit möjligt. Fastän jag redan vet, måste jag dock ännu en gång få konstatera, att ni inte bara är ett inspirerande och kompetent team att få arbeta med – utan även det bästa teamet. Tillsammansskap när det är som bäst!

Med önskan om en trevlig sommar

Jag hoppas att sommaren ger dig möjlighet att njuta av lediga dagar i solen, avkopplande stunder och en välförtjänt vila med familj och vänner. Låt det bli en tid för återhämtning och reflektion, där du kan ladda batterierna och hitta inspiration för hösten. Vi på Amendo ser fram emot en händelserik höst tillsammans med dig. En höst då vi får fortsätta göra det vi är bäst på: matcha kompetens med behov inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi ses då!

Somriga hälsningar,
Erica Gjälby och vännerna på Amendo

Psst! Vi på Amendo är tillgängliga för dig under hela sommaren. Oavsett om du behöver vår hjälp med att planera höstens behov eller akut lösa sommarens semesterpussel, finns vi här för dig. Hör av dig till din kontaktperson på Amendo eller maila oss på info@amendo.se så hör vi av oss.

 

Bildkollage #workatamendo.