Gitte Thorsén – stärker upp Amendos verksamhet i region Norr!

Amendo fortsätter att växa i region Norr. Vi är mycket glada över att välkomna Gitte Thorsén som vår nya Regional Branch Manager. Med säte i Sundsvall kommer Gitte fortsätta utveckla Amendos affär i hela region Norr. ”Jag är mycket glad över att gå in i rollen som Regional Branch Manager hos Amendo och ser fram emot vår fortsatta tillväxtresa”.

Hello på rosa block.

Gitte har gedigen erfarenhet inom bank och har under de senaste 25 åren axlat roller som bland annat företagsrådgivare och privatmarknadsrådgivare hos en av Sveriges största banker. Efter att på senare år ha landat en masterexamen i Management vid Umeå Universitet fick hon upp ögonen för rekryterings- och bemanningsbranschen. Nu kliver hon in i rollen som Regional Branch Manager hos Amendo i region Norr.

– Jag är väldigt glad och förväntansfull över att komma till Amendo som jag har följt och inspirerats av under många år. Jag ser fram emot att i min roll som Regional Branch Manager möta kunder, konsulter och kandidater, matcha kompetens med behov – och att fortsätta utveckla Amendos affär tillsammans med övriga kollegor, säger Gitte Thorsén.

– Vi är otroligt glada över att få välkomna Gitte till oss på Amendo. Född, uppvuxen och bosatt i Norrland har hon ett gediget nätverk i regionen. Tillsammans med sin långa bakgrund inom bank, stora intresse för försäljning och passion för människor samt att bygga långsiktiga relationer är hon ett starkt komplement till vårt team, säger Erica Gjälby, VD på Amendo. 

Vi önskar Gitte varmt välkommen till oss på Amendo!

Är du i behov rekrytering eller konsultlösningar? Kontakta Gitte på gitte.thorsen@amendo.se eller 070-299 95 65 så berättar hon mer om hur vi på Amendo kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens. Säg även hej till Gitte på Linkedin.

 

Susanne Bagger, Ludwig Wissing & Gitte Thorsén.

Susanne Bagger, Ludwig Wissing & Gitte Thorsén