Amendo lanserar Lagotto Executive Search & Interim

Amendokoncernen växer och vi är stolta över att lansera det nya varumärket Lagotto Executive Search & Interim. Tidigare dotterbolaget Amendo Executive Search slås ihop med affärsområdet Interim Management. Tillsammans bildar de det nya varumärket som kommer att erbjuda rekryterings- och interimstjänster på management- och specialistnivå.

Person iklädd fäktarutrustning och håller i spjut, Lagotto

Sedan 2001 har Amendo arbetat med konsult- och rekryteringstjänster på alla nivåer inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Tidigare dotterbolaget Amendo Executive Search har stått för de tyngsta och mest specialiserade rekryteringarna. Nu växer koncernen och vi är stolta över att meddela att Amendo Executive Search slås ihop med affärsområdet Interim Management och bildar tillsammans det fristående varumärket Lagotto Executive Search & Interim. 

– Genom att bolagisera Lagotto gör vi det både tydligare och enklare för våra kunder och kandidater. Vår ambition är att vara en katalysator för morgondagens ledare och samtidigt hjälpa våra kunder att verkställa sina affärsstrategier genom att hitta de bästa nyckelpersoner på marknaden, säger Susanne Bagger, VD, Amendo Group.

Likt Amendo fokuserar Lagotto Executive Search & Interim på roller inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

– Vi har arbetat med chefs- och specialisttillsättningar i 18 år och har en stark position på marknaden. Vi vill stärka vår position ytterligare som ett av de få nischade searchbolagen i branschen, både på rekryterings- och interimssidan. Vi kan affären, vi tar ansvar för helheten och vi värderar våra relationer högt, säger Susanne Bagger.

Läs mer om Lagotto Executive Search & Interim.

Lagotto Executive Search & Interim logotyp