Amendo storsatsar och rekryterar 7 nya kollegor!

Amendos tillväxt- och expansionsresa fortsätter. Vi är mycket glada över att under hösten få välkomna sju nya kollegor i olika funktioner till våra kontor runt om i landet.

Bokstäver och färgglada bollar mot rosa bakgrund, Amendo Bemanning & Rekrytering

Marknaden bubblar och efterfrågan på kompetens är just nu högre än någonsin. För att fortsätta vara ett av landets ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation – samt för att kunna möta våra kunders och kandidaters behov – behöver vi ha de bästa medarbetarna internt som kan branschen, vår nisch och som brinner för att matcha kompetens med behov.   

Amendos Affärschef Sverige, Erica Gjälby, är mycket glad över satsningen och ser fram emot att välkomna alla nya kollegor.

– Vi har idag ett starkt team med många kompetenta kollegor som tillsammans arbetar för att utveckla värden med kompetens. För att kunna fortsätta i samma höga takt behöver vi nu förstärka med inte bara en, utan flera nya kollegor, vilket är ett naturligt steg i Amendos fortsatta tillväxtresa. Det känns fantastiskt roligt att få välkomna våra nya medarbetare, som alla har med sig gedigen kunskap, erfarenhet och brett nätverk som kommer gynna såväl våra kunder som kandidater och team.

Förstärker inom flera områden 

Våra nya medarbetare kommer stärka upp på både rekryterings- och bemanningssidan, och våra avdelningar inom ekonomi, bank, finans och försäljning.

– Både vår konsult- och rekryteringsverksamhet kommer att välkomnas av nya kollegor. Vi stärker även upp vårt försäljningsteam och Amendokoncernens ekonomiavdelning med gedigen kompetens från branschen. Amendos nisch är vår styrka och det är här vi ser en stor efterfrågan just nu, därför är det viktigt för oss att stärka upp inom dessa områden, säger Erica Gjälby. 

Amendos nya medarbetare består av både välbekanta ansikten och nya stjärnskott – alla med olika bakgrund, ålder och erfarenhet.

Vikten av en lyckad introduktion

För en så bra och lyckad introduktion som möjligt blir alla Amendos nya medarbetare tilldelade en mentor under anställningens första veckor.  

– En effektiv, strukturerad och välplanerad introduktion gör att nyanställda snabbt blir effektiva medarbetare. En lyckad introduktion ökar även möjligheten för en långsiktig anställning. Därför har vi på Amendo som rutin att alltid utse en mentor under anställningens första veckor. En mentor som finns till hands för handledning och coachning i vardagen. I allt från hur system och verktyg fungerar till placering för viktiga mallar och dokument får våra nya medarbetare stöttning och hjälp, säger Erica Gjälby.

Våra nya medarbetare börjar hos oss på Amendo löpande under hösten 2021. 

Psst! Håll utkik i Amendos sociala medier där vi kommer presentera och hälsa våra medarbetare varmt välkomna.