Amendo Bemanning & Rekrytering – finalist i Årets Rekryteringsföretag 2022

Varje år uppmärksammar och hyllar Branschen och Recruitment Awards aktörer inom bemanning och rekrytering vars insatser under det gångna året har varit betydelsefulla för branschen. Vi på Amendo är mycket glada och stolta över att ha blivit utsedda till en av finalisterna i kategorin Årets Rekryteringsföretag.

Emblem_rekryteringsföretag_blå_guld_sparkling

Syftet med Recruitment Awards är att uppmärksamma rekryterings- och bemanningsföretag som under det gångna året har gjort en speciell insats eller på något annat sätt bidragit till information, kompetens, innovation eller kvalitetshöjning inom branschen. Därutöver bedöms prestation utifrån mått som nöjd-kundindex, kandidatnöjdhet, lönsamhet och företagskultur. Bland Sveriges alla rekryteringsföretag står det nu klart att Amendo är en av finalisterna i kategorin Årets Rekryteringsföretag. 

– Att få denna utmärkelse är oerhört betydelsefullt och en stor ära. Det är ett tecken på att vi lyckas med vårt uppdrag att matcha kompetens med behov, och vision att utveckla världen med kompetens. Vi strävar alltid efter att förfina och förbättra vårt arbete. Våra mycket kompetenta Talent Recruitment Managers och vårt tillsammansskap är vår framgång – idag och i framtiden, säger Susanne Bagger, VD på Amendo.

Juryns motivering

”Amendo tillhandahåller ett av marknadens mest relevanta nätverk inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Med en service i världsklass och regelbunden feedback från kunder, konsulter och kandidater jobbar bolaget aktivt med att utveckla och förbättra sig och skapa nya mervärden för både kandidat som kund. Amendo är en given finalist till utmärkelsen Årets Rekryteringsföretag.”

Gedigen branschkunskap och omfattande nätverk en framgångsfaktor

Amendos över 20 år i branschen har landat i djup branschkunskap, expertis inom rekrytering och ett omfattande nätverk. Helena Persson, Talent Recruitment Manager på Amendo, är stolt över utmärkelsen. 

– Att vara en av finalisterna för denna utmärkelse är ett bevis på att vi på Amendo lyckas med vårt uppdrag att matcha kompetens med behov. Jag är stolt över att vara en del av Amendo eftersom vi jobbar fullt ut kompetensbaserat med en fördomsfri, agil och datadriven rekryteringsprocess. Vårt nätverk är vår viktigaste tillgång och vi lägger stor vikt vid att jobba nära både kunder och kandidater för att förstå deras behov, idag och i framtiden, säger Helena Persson.

Här kan du läsa mer om Branschen.

 

Fyra_människor_recruitment_awards

Amendos fyra representanter Shaun Ogden, Helena Persson, Jenny Slättenhäll och Victor Gezelius under galan Recruitment Awards.