Erica Gjälby – ny VD på Amendo

Vi kan stolt meddela att Erica Gjälby har utsetts till ny VD för Amendo Bemanning & Rekrytering. Erica har tidigare varit Head of Business Management and Customer Success på Amendo och har gedigen erfarenhet samt bakgrund inom såväl bemanning och rekrytering som bank och finans.

Erica Gjälby, VD, Amendo Bemanning & Rekrytering

Amendo har sedan starten 2001 haft en stabil tillväxtresa och är idag ett av landets ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. För att skapa rätt förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling kliver nu Erica Gjälby, tidigare Head of Business Management and Customer Success på Amendo, in i rollen som VD.

– Det känns fantastiskt roligt, spännande och hedrande att få möjligheten att kliva in som ny VD på Amendo efter att ha arbetat i bolaget under många år. Jag drivs av det vi gör varje dag: att arbeta med människor och matcha kompetens med behov. Min ambition är att med min kompetens och erfarenhet nu än mer bidra till bolagets tillväxt och utveckling, säger Erica Gjälby.

Gedigen erfarenhet och djup branschkännedom

Erica har gedigen bakgrund inom bemanning och rekrytering och har arbetat hos oss på Amendo sedan 2011. Hon kommer dessförinnan från finansbranschen där hon var kund till Amendo i olika roller inom dåvarande NeoNet och innan dess SEB.

– Jag ser fram emot att leda Amendo in i framtiden och bygga vidare på vårt redan starka varumärke tillsammans med övriga bolag i koncernen. Längst vägen är det viktigt för mig att skapa förutsättningar för engagemang, innovation, lärande och god hälsa. Tillsammans med ett starkt team av fantastiska medarbetare ser jag fram emot en riktigt rolig resa, säger Erica Gjälby.

Nästa steg i tillväxtresan

Amendos grundare och koncern-VD Susanne Bagger välkomnar Erica som ny VD med stor glädje.

– Jag är stolt över att välkomna Erica som ny VD för Amendo och bolagets fortsatta tillväxtresa. Hennes breda erfarenhet och djupa branschkännedom kommer att leda och utveckla oss på ett fantastiskt sätt. Tillsammans med systerbolagen Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech har vi en spännande resa framför oss, och jag ser fram emot att fortsätta bidra som koncern-VD. Tillsammans växer vi!

Susanne kommer fokusera på att utveckla koncernen i rollen som koncern-VD och sitter fortsatt med i såväl ledningsgrupp som styrelse. Erica tillträder som ny VD för Amendo den 1:e maj.

För mer information och frågor vänligen kontakta koncern-VD Susanne Bagger på 070-899 95 04 eller susanne.bagger@amendo.se.