Amendo välkomnar Cecilia Mannheimer som ny vd

Amendokoncernen gör en stor satsning och rekryterar ny vd till Amendo Bemanning & Rekrytering. Det är en ny roll inom koncernen och en ny organisationsstruktur som syftar till att främja Amendos fortsatta tillväxt och framåtanda. Cecilia Mannheimer har gedigen erfarenhet inom branschen och kommer att axla rollen som vd.

Cecilia Mannheimer, Amendo Bemanning & Rekrytering

Med lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering

– Vi är väldigt glada över att Cecilia börjar hos oss i och med den tillväxtresa vi har framför oss. Vi fortsätter att växa och vår målbild är att alltid vara top of mind för kunder och kandidater inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation, säger Susanne Bagger, koncern-vd på Amendo Group.

Cecilia Mannheimer har 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Hon har arbetat brett och i flera olika roller, bland annat som regionchef och försäljningschef, på stora och medelstora bolag i bemannings- och rekryteringsbranschen. Att gå vidare till ett mindre nischat bolag var ett medvetet val.

– Jag har känt till Amendo länge och det är ett fint och etablerat varumärke som jag ser fram emot att bygga vidare på. Det finns en tydlighet och en specialistkompetens tack vare nischen. Jag tror att det är framtiden i vår bransch. Företag behöver en tydlig inriktning för att göra avtryck och skapa förtroende hos kund och kandidat, säger Cecilia Mannheimer.

Nästa steg i tillväxtresan

Med en gedigen bakgrund inom bemanning och rekrytering som präglats av försäljning, människor och ledarskap har Cecilia Mannheimer en stabil plattform att stå på.

Med den breda erfarenhet som Cecilia har, både av vara med och driva tillväxtföretag och av ledarskap, möjliggör det för oss att ta nästa steg i vår tillväxtresa, säger Susanne Bagger.

– Det som har drivit mig i hela min karriär är att se människor växa och skapa framgång tillsammans. Det ska bli en förmån att få arbeta med mina nya kollegor som är så engagerade, kompetenta och framåt i vår bransch. Det känns jättespännande att föra samman den kunskap som finns inom Amendo och det jag kan tillföra med min bakgrund, säger Cecilia Mannheimer.

Vision att bli Nordens ledande

Amendo har sedan starten 2001 haft en stabil tillväxtresa och gör nu en stor satsning för att ta steget närmare att bli Nordens ledande inom nischen.

– Det jag ser mest fram emot är att få vara med på den här tillväxtresan som Amendo är i tillsammans med alla som brinner för samma sak som jag: att sätta människor i arbete och leverera specialistkompetens och hög service till våra kunder. Jag tror verkligen på den här branschen och på Amendo som bolag, säger Cecilia Mannheimer.

Cecilia Mannheimer börjar som vd den 25 mars och vi hälsar henne varmt välkommen till oss!

I Amendokoncernen ingår också Lagotto Executive Search & Interim som arbetar med nyckelkompetens på hög strategisk nivå inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.