En riktigt glad sommar önskar vi på Amendo | 2023

Kanske är det samma varje år, men plötsligt har våren flugit förbi och vi står här med solen i ögonen och reflekterar över det halva 2023 som snart har passerat - och vad som väntar framöver. Här skickar Amendos VD Erica Gjälby med en sommarhälsning och önskar dig en riktigt härlig sommar och ledighet!

Jordgubbar och rosa maränger.

Mycket har hänt hos oss på Amendo under våren. Vi har träffat tusentals kandidater och kunder, arrangerat inspirerande nätverksträffar, tränat tillsammans och sprungit lopp med vårt intiativ Amendo Athletes. Vi har bjudit in till flertalet after works, delat ut påskägg fyllda med godsaker, arrangerat sommarfester på soliga uteserveringar och lyssnat in till intressanta talare och föreläsningar. Vi har även flyttat till nytt finfint kontor i Göteborg. Varmt välkommen förbi oss på Sankt Eriksgatan 6 på en kaffe och pratstund!

Tack för ett händelserikt halvår

Trots ett händelserikt första halvår har det varit en utmanande tid med en konjunktur som har påverkat oss alla på ett eller flera sätt. Vi på Amendo är glada och tacksamma över att ha fått förtroendet och möjligheten att fortsätta göra det vi gör bäst – tillsätta kompetens på både kort och lång sikt. Jag vill verkligen passa på att tacka alla våra fina kunder för de intressanta uppdrag vi har fått tillsätta hos er. På en skakig och föränderlig marknad ställs det höga krav på oss som samarbetspartner. Det inspirerar, motiverar och triggar oss än mer. Nyfikenhet och en gedigen omvärldsbevakning har aldrig varit viktigare. Tillsammans finns det ständigt nya utmaningar att möta, nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att skapa. Det älskar vi på Amendo!

Jag vill också tacka alla kandidater, utan er blir det inga tillsättningar. Alla de fina möten och samtal med fokus på kompetens som sker dagligen med er. Det utvecklar oss och ger våra kunder vad de söker. Som vi älskar dessa möten.

Tack alla konsulter och medarbetare som varje dag bär Amendofanan högt, både ute hos våra kunder och internt. Utan er kompetens och unika egenskaper hade det vi åstadkommit inte varit möjligt.

Nedvarvning och nya utmaningar

Vi ser fram emot en händelserik och intensiv höst tillsammans med er – alla våra fantastiska kunder, konsulter och kandidater – och att fortsätta göra det vi gör bäst: matcha kompetens med behov inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Många nya möjligheter och satsningar väntar. Vi inleder hösten med att flytta till nytt kontor i Stockholm där vi ser fram emot att fortsätta vår tillväxtresa med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech. Mer information kommer efter sommaren.

Vi har byggt och bygger kandidatbanker med startklara kandidater för augusti som ligger i linje med våra kunders behov. Oavsett om du behöver stärka upp er verksamhet med senior eller junior kompetens, rekrytering eller konsultlösning, står vi redo att hjälpa dig. Vi är tillgängliga hela sommaren, kontakta oss så pratar vi vidare.

Nu önskar jag dig en underbar sommar fylld med sol, bad, glass i mängder och tid för avkoppling och reflektion. Ta hand om dig så syns vi igen till hösten med fulladdade batterier.

Bästa hälsningar,
Erica Gjälby och vännerna på Amendo

Ps. Du följer väl Amendo på Linkedin? Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen, hos oss och våra kunder.