Tack 2023 – och hej 2024!

Tredje ljuset är tänt, första snön har fallit över landet och julledighet väntar runt hörnet. Kanske är det samma varje år, men plötsligt har hösten flugit förbi och det har blivit dags att avrunda ytterligare ett händelserikt år.

Julföremål mot rosa bakgrund.

Mycket har hänt hos oss på Amendo under våren. Vi har träffat tusentals kandidater och kunder, arrangerat inspirerande nätverksträffar och flyttat till nya kontorslokaler i Stockholm och Göteborg. Vi har bjudit in till flera after works och konsultträffar, lyssnat in till intressanta talare och föreläsningar, tränat tillsammans och sprungit lopp med vårt intiativ Amendo Athletes. Sist men inte minst har vi nyligen haft ett gäng härliga julluncher med våra kunder runt om i Sverige och fått önska varandra en god jul. Ett bättre avslut på året är svårt att få!

Tack för ett händelserikt halvår

Trots ett händelserikt år har det varit en utmanande tid med en konjunktur som har påverkat oss alla på ett eller flera sätt. Vi på Amendo är glada och tacksamma över att ha fått förtroendet och möjligheten att fortsätta göra det vi gör bäst, att utveckla världen med kompetens på både kort och lång sikt. Tack alla våra fina kunder för de intressanta uppdrag vi har fått tillsätta hos er. Tack alla våra konsulter för det fantastiska arbete ni gör ute hos våra kunder. Tack alla kandidater för de ovärderliga möten och samtal med fokus på kompetens vi har haft med er – varje dag.

Tillsammans finns det nya utmaningar att möta, nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att skapa. 2024 kommer bli ett bra år, det är jag övertygad om!

Framtidens kompetens

Vilka förmågor och färdigheter kommer att efterfrågas hos framtidens kompetens under 2024? Vi på Amendo ser en fortsatt stor efterfrågan på självledarskap, nyfikenhet, genuint engagemang och stort driv hos våra kunder. Vi har även fått möjligheten att ställa frågan direkt till vårt nätverk. Varmt välkommen att höra av dig till mig så delar jag med mig av de insikter vi har fått in.

Tack för ditt förtroende!

Sist men inte minst vill jag återigen tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt stora nätverk för ett bra 2023. Tack för att vi får ert fortsatta förtroende att matcha kompetens med behov. Tack för alla kreativa samarbeten och partnerskap. Tack för att vi fortsätter lära av varandra, varje dag. Nu väntar en välförtjänt julledighet med utrymme för avkoppling, återhämtning, reflektion och tid för nära och kära.

Från oss alla, till er alla – en riktigt god jul och ett gott nytt år. Ta hand om dig! 

Varma hälsningar,
Erica Gjälby och alla vännerna på Amendo

Psst! Självklart finns vi på plats under hela julen om ni behöver rekryteringshjälp, anlita en konsult eller av annan anledning behöver komma i kontakt med oss på Amendo. För dig som är anställd hos oss finns det alltid en Talent Consultant Manager du kan vända dig till.

 

Cancerfonden.

I år skänker vi på Amendo våra julklappspengar till Cancerfonden. Genom vår julgåva stödjer vi den livsviktiga cancerforskningen – och är med och räddar liv.