Nu öppnar vi kontor i Malmö

Hej Malmö! Den 1 september 2017 slår vi på Amendo Bemanning och Rekrytering upp portarna till ett nytt kontor i Malmö. Med kontorschefen Göran Möllerström i spetsen fortsätter vi att expandera vår konsult- och rekryteringsverksamhet inom nischen ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

fasad_rosa_blå

Den 1 september öppnar vi ett nytt fint kontor som ligger på Malmöhusvägen 1.

– För oss känns det som en naturlig utveckling att öppna ett kontor i Malmö, säger Susanne Bagger, VD och medgrundare till Amendo. Många av våra befintliga kunder finns redan här och vi ser en ökad efterfrågan av kvalificerad rekrytering inom vår nisch från både kunder och kandidater, alltifrån juniora uppdrag till chefsrekryteringar.

Branschkunskap viktigt

Vi arbetar i en händelserik bransch där det ställs höga krav på att vara uppdaterad och insatt i de utmaningar kunderna möter i sin vardag. Det är stor efterfrågan på kunniga anställda just nu.

– Denna nisch kräver en viss spetskompetens för att hitta rätt talanger, menar Göran Möllerström, kontorschef på Amendo i Malmö. Det räcker inte med att kunna rekrytering, utan man måste även förstå branschen och dess behov, roller och utmaningar. Det är något jag känner att vi verkligen kan bidra med för att säkerställa att vi gör precis rätt matchning, och på så sätt gynnar våra kunders framtida affärer.

Genom vårt hållbarhets- och CSR-arbete vill vi dessutom aktivt verka för en sund och långsiktig bank- och finansbransch, med motiverade, inspirerade och entreprenörsdrivna anställda.

– Bra medarbetare skapar framgångsrika företag, och vi är övertygade om att en jämställd och diversiv rekrytering sätter grunden för detta, säger Susanne Bagger.