Amendo utses till Karriärföretag tredje året i rad

”Amendo är en genuin arbetsgivare med stor drivkraft som har fokus på jämlikhet, hållbarhet och att utveckla relationer. Amendo fortsätter att imponera och det är spännande att följa deras resa. Härmed utses Amendo till ett Karriärföretag 2022.”

Karriärföretag 2022

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare. Syftet med Karriärföretagen är att göra det enklare för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare, samtidigt som man vill lyfta företag som genomför ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Det är med glädje och stolthet som vi på Amendo kan meddela att vi för tredje året i rad har blivit tilldelade utmärkelsen, och behåller därmed vår position på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. 

– Vi är så glada över att för tredje året i rad ha fått denna värdefulla och fina utmärkelse. Amendos vision är att utveckla världen med kompetens och våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Varje dag matchar vi kompetens med behov och arbetar långsiktigt med ett genuint engagemang. Utmärkelsen visar att vårt arbeta ger resultat och att vi når ut med vårt budskap, säger Susanne Bagger, VD på Amendo.

Juryns motivering till att Amendo har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag 2021 lyder:
Amendo har ett exceptionellt Employer Branding-arbete och finns där när det är dags att ta första, eller nästa steg i karriären. Medarbetarna är deras viktigaste tillgång och erbjuder dem fina förmåner. Amendo är en genuin arbetsgivare med stor drivkraft som har fokus på jämlikhet, hållbarhet och att utveckla relationer. Vem vill inte jobba för ett sånt bolag? Amendo fortsätter att imponera och det är spännande att följa deras resa!

Ett gediget employer branding-arbete

I den stenhårda konkurrensen om kompetens har arbetet med att bygga ett starkt employer brand blivit allt viktigare. Att attrahera och behålla kompetens är kärnan i Amendos arbete och vårt employer brand genomsyrar allt vi gör.

– Vår kommunikation och employer brand bygger på ärlighet, tydlighet och transparens, vi är ett bolag som tror på tillsammansskap. Vi vill vara en självklar arbetsplats där man som medarbetare trivs och kan utvecklas. Våra fantastiska medarbetare är våra ambassadörer och vi är deras länk till arbete, ett perfekt samarbete som är väldigt lyckosamt, säger Susanne Bagger, VD på Amendo. 

 

För att få utmärkelsen krävs att företaget lever upp till Karriärföretagens kriterier och därefter granskas av en jury. Utmärkelsen har delats ut till företag, myndigheter och kommuner i Sverige sedan 2011. Här kan du läsa mer om Karriärföretagen. 

Vi på Amendo söker alltid kandidater som vill komma ut och göra skillnad hos våra kunder. Oavsett om du vill arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till våra kunder hjälper vi dig att hitta din nästa utmaning. Ta en titt bland våra lediga jobb.