Tack för en lyckad invigning av Amendos nya Göteborgskontor!

Den 23:e mars bjöd vi på Amendo in kunder, samarbetspartners och andra personer i vårt nätverk till en invigning av vårt nya kontor på Sankt Eriksgatan 6 i Göteborg. Stort tack till dig som kom och firade in våra nya lokaler tillsammans med oss.

Ballonger mot färgglad bakgrund

Sedan Amendo 2010 slog upp dörrarna till ett kontor i Göteborg har konsult- och rekryteringsverksamheten expanderats inom nischen ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. För att kunna möta våra kunders och kandidaters behov har teamet genom åren förstärkts med många nya interna medarbetare, väl insatta i såväl Amendos bransch som nisch. Det är med glädje som vi nu flyttar vår verksamhet till nya fräscha (och större) lokaler på Sankt Eriksgatan 6 i centrala Göteborg. 

En fantastisk kväll

Den 23:e mars firade vi in i våra nya kontorslokaler tillsammans med kunder, samarbetspartners och andra personer i vårt nätverk. Heléne Hansson, Talent Recruitment and Business Area Manager på Amendo Sydväst, sammanfattar invigningen som en fantastisk kväll.

Det blev en mycket lyckad invigningskväll! Tillsammans fick vi tillfälle att mingla och avnjuta italienska delikatesser med tillhörande god dryck. Vi hade även glädjen att lyssna in till äventyraren Emma Isgrens resa att som en av de första svenskarna bestiga, vad som ofta kallas för världens farligaste berg, K2 i Pakistan. Hon bjöd på en spännande föreläsning med många tänkvärda ord. Stort tack till alla som kom och förgyllde vår kväll. Den kommer vi leva på länge!

Systerbolag expanderar

Som ett naturligt steg i Amendokoncernens fortsatta utveckling expanderar Amendos systerbolag Lagotto Executive Search & Interim även i Göteborg. Lagotto arbetar med executive search och interim management på ledarskaps- och specialistnivå. Vi är glada över att dela kontorslokaler tillsammans och ser fram emot vår gemensamma och fortsatta tillväxtresa!

Vi på Amendo står, tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech, redo att hjälpa dig hitta och tillsätta såväl junior som senior kompetens. Hör gärna av dig!

Varmt välkommen förbi oss på Sankt Eriksgatan 6 över en kaffe.

Här kan du se en film från kvällen: