Glad sommar önskar vi på Amendo

Vi nynnar på Summertime Blues, premiärdoppet är avklarat och midsommar väntar runt hörnet. Kanske är det samma varje år, men plötsligt har våren flugit förbi och vi står här med solen i ögonen och reflekterar över det halva 2018 som snart har passerat.

Färgglada glassar i strut mot vit bakgrund, glad sommar önskar Amendo

Mycket har hänt hos oss under våren. Våra drygt 300 konsulter har gjort fantastiska insatser hos våra kunder och tack vare dem gett oss fortsatt förtroende att tillsätta allt från studenter till chefer och specialister. Vi har lanserat en ny tjusig hemsida, brutit några ben här på kontoret (OBS helt självförvållat), delat ut kilovis med påskgodis, svettats i en historisk majhetta, haft HLR-utbildningar, Linkedin-seminarier och sommarfester. Vi har käkat popcorn i biomörkret tillsammans med kunder och konsulter och bjudit in till AW på soliga uteserveringar.

Vi har fått lära känna många nya kunder, skjutit lerduvor med vissa och haft GDPR-föreläsningar med andra. Vi har precis haft ett gäng härliga sommarluncher med våra kunder runt om i Sverige och fått önska varandra glad sommar. Ett bättre avslut på årets första halva är svårt att få!

Bemannings- och rekryteringsbranschen i fortsatt tillväxt

Dessutom har hela bemannings- och rekryteringsbranschen fortsatt att växa. Sverige har en fortsatt stark konjunktur samtidigt som många företag har svårt att hitta den kompetens som de behöver. Att då vända sig till rekryteringsföretag med upparbetade nätverk och effektiva kanaler har visat sig vara lösningen. Vår bransch fortsätter att vara en stark motor för att få in utrikesfödda personer på arbetsmarknaden – något som vi är oerhört stolta över att vara en del av.

Nedvarvning och nya utmaningar

Men nu sätter vi oss i skuggan och tillåter oss att varva ner en stund. För hur häftigt och medryckande det än är att få vara en del av marknadens snabba utveckling är det också viktigt att hinna utvärdera. Vad kan vi göra mer, bättre, annorlunda? Vi har alla förutsättningar för att fortsätta utveckla oss själva och vår bransch, och det vill vi ta tillvara på. Vi kommer fortsätta vara din självklara samarbetspartner inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och arbeta för kompetensbaserad och rättvis rekrytering. Däremot kommer vi att göra det i lite nyare form – och vi tror att du kommer gilla det.

Till dess vill vi passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar. Tack för att vi har fått jobba tillsammans med er under året och för att ni väljer att jobba med och hos oss. Ta hand om er!

Bästa hälsningar,

vännerna på Amendo

Ps. Självklart finns vi på plats under hela sommaren om ni behöver rekryteringshjälp, anlita en konsult eller vill komma förbi på en kaffe! För dig som är anställd hos oss finns det alltid en konsultchef du kan vända dig till.