Glad sommar önskar vi på Amendo | 2022

Sommaren 2022 är (äntligen) här på riktigt och vi på Amendo vill rikta ett stort och varmt tack till alla våra kunder, konsulter, kandidater och stora nätverk för en händelserik och rolig vår tillsammans. Här skickar vår VD Susanne Bagger med en sommarhälsning - och önskar er alla en riktigt härlig sommar.

Blommor i hand

Tack för en händelserik vår tillsammans 

Vår egen utveckling och tillväxtresa går fort framåt och det känns verkligen som att första halvåret av 2022 lägger en fin grund för fortsatt positiv utveckling. Jag vill passa på att tacka våra fina kunder för de intressanta, och ibland utmanande uppdrag, vi har fått förtroendet att genomföra. Tillsammans med er finns det ständigt nya utmaningar att möta, nya möjligheter att upptäcka och nya lösningar att skapa. Visst ställer det krav på färska kunskaper och allt mer avancerade insatser från oss, men föränderligheten och utmaningarna du som kund förser oss med är inte att förglömma. Det är otroligt viktiga faktorer som inspirerar och triggar oss till nya höjder. Det är också det som motiverar oss och en viktig grundpelare för vår framgång.

Jag vill också tacka alla kandidater som vi har fått möjligheten att träffa i olika processer. Vilka härliga möten och samtal – och vad mycket kompetens och vilja till utveckling ni besitter. Det är spännande att få göra den matchningen. 

Tack alla medarbetare och konsulter. Utan era unika personligheter och insatser hade det vi har åstadkommit inte varit möjligt. Fastän jag redan visste, måste jag dock ännu en gång få konstatera, att ni inte bara är ett inspirerande gäng att arbeta med – utan även det bästa gänget. Tillsammansskap när det är som bäst!

#amendoinspire

Under våren har vi genomfört ett spännande #amendoinspire-webinar tillsammans med investeraren och entreprenören Andra ”Börshajen” Farhad. Ett viktigt och intressant samtal som kretsade kring drömmar, börsen samt hur du lyckas med ditt hållbara och långsiktiga sparande. Lyssna gärna in till samtalet om du får en stund över i sommar. Håll även utkik i Amendos sociala medier för kommande #amendoinspire.

Ser fram emot hösten

Vi ser fram emot en händelserik höst och att fortsätta vår tillväxtresa tillsammans med er – alla våra fantastiska kunder, konsulter och kandidater. Många nya möjligheter, spännande utvecklingsprojekt och nya intiativ väntar. Både för oss på Amendo och för våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech.

Oavsett hur din sommar ser ut önskar vi dig en underbar ledighet med många svalkande dopp, kvällssol och tid för att ladda batterierna. Ta hand om dig så syns vi igen till hösten!

Varma hälsningar,
Susanne Bagger och alla vännerna på Amendo

Ps. Behöver du oss under sommaren? Vi på Amendo finns alltid att nå, oavsett om du behöver rekryteringshjälp, anlita en konsult eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare angående nya utmaningar. Följ även Amendo på Linkedin för de senaste uppdateringarna om vad som händer i branschen, hos oss och våra kunder.