En riktigt härlig sommar önskar vi på Amendo I 2016

Snart har årets första halva passerat och vi på Amendo har haft en bra start på 2016. Bemannings- och rekryteringsbranschen fortsätter att växa och ekonomi, bank, finans och försäkring är ett område i ständig förändring. Det gör vårt jobb både utmanande, händelserikt och väldigt, väldigt roligt!

Vita orkidéer mot rosa bakgrund, glad sommar önskar Amendo

På Amendo har vi, precis som bemannings- och rekryteringsbranschen i helhet, haft en bra start på året. Det är en positiv anda i näringslivet – företag vågar satsa på nya medarbetare på alla nivåer, från nyexaminerade talanger till tunga chefer. I branschen är det just rekrytering som har ökat mest hittills i år. Det ser vi som ett positivt tecken på ett Sverige i tillväxt.

Rätt satsningar och nya initiativ 

Även om branschen går i medvind växer faktiskt Amendo ännu mer – och det kan vi bara tacka våra fina kunder, konsulter och kandidater för! Även om bank och finans alltid kommer ligga oss varmt om hjärtat är vi glada över att fortsätta växa inom ekonomiområdet. Det visar att vår ekonomisatsning ger resultat och att vi har riktigt vass kompetens för att tillsätta renodlade ekonomitjänster till våra kunder.

Vi har fördubblat styrkan på vårt Sundsvallskontor vilket känns som ett kvitto på att det var helt rätt marknad för oss, och även gjort stora satsningar i Göteborg. Utöver det har vi haft positiv respons på Career Sweden som lanserades i slutet av 2015. Det är ett initiativ där vi tillsammans med Incluso vill hjälpa våra kunder att ta tillvara på all kompetens som finns bland nyanlända akademiker inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Många företag vet idag värdet av att få in medarbetare med olika bakgrunder, och det känns väldigt roligt att kunna erbjuda en tjänst som främjar det.

Träffa oss i Almedalen!

Även om vi ser tillbaka på en händelserik och spännande vår vill vi också blicka framåt! Inom kort kommer nämligen Amendo att hoppa på Gotlandsfärjan och bege oss till Almedalen. Nytt för i år är att vi kommer arrangera en paneldebatt tillsammans med Chef med ett väldigt aktuellt ämne; utmaningar och möjligheter med det nya flexibla arbetslivet. Har du vägarna förbi Almedalsveckan är du varmt välkommen att träffa oss! Annars hoppas vi att du följer oss i sociala medier under #amendoialmedalen

Oavsett om din sommar domineras av lata dagar, äventyrsresor, fotbolls-EM eller jobb vill vi önska dig en riktigt, riktigt härlig sommar. Och du vet väl att du alltid kan höra av dig till oss – vi finns på plats hela sommaren!

Soliga hälsningar från oss på Amendo

Susanne Bagger, VD

Ps. Du följer väl oss på LinkedIn? Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen, hos oss och våra kunder!