Vi välkomnar Jonas – Amendos nya konsultchef!

Vi fortsätter att växa och är väldigt glada över att ha vår nya konsultchef Jonas på plats. Jonas kommer i huvudsak att fokusera på tjänster inom ekonomi, och har själv en bakgrund som revisor. Här lär vi känna honom lite närmare!

Hej Jonas! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är en sann norrlänning som flyttade till Stockholm för drygt två år sedan, och har sen dess jobbat som revisor på Ernst & Young. Jag är uppvuxen i Umeå och tog min civilekonomexamen från Umeå universitet, och parallellt med studierna arbetade jag extra som rådgivare på Swedbank. Jag älskar fjäll, fiske och allt som har med naturen att göra, samtidigt som jag är väldigt idrottsintresserad och spelar i princip alla sporter som jag kommer åt.

Hur kommer det sig att du hamnade hos oss?

Jag kom i kontakt med Amendo som presenterade konsultchefsrollen för mig, och det kändes väldigt spännande samtidigt som det var dags för mig att prova något nytt. Jag har alltid tyckt om att träffa nya människor, bygga relationer och arbeta tillsammans med andra mot gemensamma mål. I och med att jag själv har erfarenhet både inom ekonomiområdet och från bank, kändes det extra rätt med tanke på Amendos tydliga nisch. Sedan bidrog även stämningen här på kontoret. Det är en otrolig glädje och lagkänsla som inte går att missa.

Vad innebär din roll här?

Jag är konsultchef inom vårt affärsområde Bemanning, vilket innebär att jag arbetar med konsulter som har jobbat allt från något år och upp till mer erfarna personer. Jag kommer i huvudsak att inrikta mig på roller inom ekonomi, vilket känns väldigt naturligt med tanke på min ekonombakgrund. Dagarna är väldigt varierande och jag ansvarar för hela bemanningskedjan, allt från att träffa kunder, intervjua kandidater och sköta anställningsprocessen, till att följa upp med mina konsulter som är ute på uppdrag.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

Som konsultchef jobbar jag väldigt nära både kandidater och kunder, vilket jag tycker känns spännande. Jag tror att jag har lätt för att knyta an till människor och sätta mig in i deras situationer. Sen är det ju såklart väldigt roligt att hjälpa människor att få ett jobb! Min idrottsbakgrund gör också att jag är väldigt målinriktad, och jag tror att jag kommer att trivas i pulsen som det här jobbet innebär.

Vi önskar varmt välkommen till Jonas och hoppas att du kommer att trivas här hos oss!