Amendo - rekrytering Luleå

Amendo erbjuder rekryterings- och konsultlösningar i Luleå. Vi är specialiserade inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och hjälper dig att hitta rätt kompetens för din verksamhet.

Kontakta oss

Kan vi hjälpa dig med en rekrytering eller ett konsultbehov? Fyll i formuläret så återkommer vi snarast! Du når oss också på 08-545 880 55.

Rekryteringsföretag i Luleå

Är ditt bolag i behov av rekrytering i Luleå? Vi på Amendo erbjuder rekryteringslösningar i Luleå anpassade efter ditt specifika behov. Tack vare vår starka närvaro i staden har vi gedigen kunskap om det lokala näringslivet, vilket är till stor fördel i våra rekryteringsprocesser. Vårt ständiga mål är att möta ditt företags behov när det kommer till att stärka upp verksamheten med erfaren kompetens.

Konsultföretag i Luleå

Genom vårt lokala och förankrade konsultnätverk inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation hjälper vi dig att få rätt kompetens på rätt plats. Oavsett om du är i behov av en student, nyutexaminerad talang, chef eller specialist har vi nätverket som krävs för att kunna hjälpa dig. Ta gärna kontakt med oss nästa gång du behöver hjälp med bemanning i Luleå.

Välkommen att besöka oss!

Är du intresserad av att höra mer om hur vi kan bistå ditt företag med våra bemannings- och rekryteringslösningar är du varmt välkommen att besöka oss på Aurorumvägen 2. Det går även givetvis bra att höra av sig digitalt. Vi ser fram emot att höra om hur vi kan hjälpa ditt bolag framåt!

Aurorumvägen 2
977 75 Luleå
08-545 880 55
info@amendo.se