Inkasso och kredit

Står du inför att stärka upp din avdelning med erfaren kompetens inom inkasso och kredit? Då är du i goda händer. Amendo erbjuder rekryterings- och bemanningslösningar av kompetens på alla nivåer till inkasso- och kreditbolag över hela landet.

Inkasso- och kreditbranschen är under ständig förändring. Det ställer krav på bolagen att ha rätt medarbetare på plats för att hänga med i utvecklingen och för att som aktör fortsätta vara relevant – idag och i framtiden. Amendo är specialister på att rekrytera och bemanna med kompetens på alla nivåer inom inkasso och kredit. Genom vårt breda konsultnätverk och långa rekryteringserfarenhet inom ekonomi, bank och finans hjälper vi dig att hitta rätt kompetens för just ditt behov.

Sedan 2001 har vi på Amendo rekryterat och bemannat med kompetens inom inkasso och kredit till några av branschens största inkasso- och kreditbolag. Vi arbetar med allt från enstaka konsultbehov till omfattande projekt där enda målet är att hitta de bästa kandidaterna på marknaden. Vi kan hjälpa till med konsulter och rekrytering av allt från rådgivare, handläggare och administratörer till gruppchefer, ledare och specialister.

Rekrytering och bemanning av kompetens inom inkasso och kredit

På Amendo vet vi att alla företag är unika – och att förutsättningar, möjligheter och utmaningar snabbt kan förändras. Det ställer krav på oss som kompetenspartner att arbeta agilt och flexibelt. Som närvarande och insatt samarbetspartner kan vi snabbt förändra vårt arbetssätt och skruva om processen för att passa just ert specifika behov. Tillsammans med vår långa erfarenhet och expertis inom bemanning och rekrytering vet vi vad som krävs för att uppfylla ditt kompetensbehov inom inkasso och kredit.

Precis som många andra branscher är området för inkasso och kredit under ständig förändring. Därför är det också viktigt för oss som kompetenspartner att hålla oss uppdatera om bland annat nya kompetenskrav och regelverk. På Amendo har vi ständigt örat mot rälsen för att lyssna in våra kunder och kandidater. Det gör att vi vet vad som efterfrågas på marknaden – och kan arbeta proaktivt för att alltid ligga steget före och kunna leverera de absolut bästa kandidaterna på marknaden.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt! Du når oss också på 08-545 880 55.

Vad Amendo kan hjälpa till med

  • Rekryterings- och konsultlösningar inom inkasso och kredit på alla nivåer. Från studenter och nyutexaminerade talanger till chefer, ledare och specialister.
  • Allt från enstaka konsulter till bemanning av hela avdelningar samt volymprojekt där det behöver byggas upp hela team.
  • Rekrytering av erfaren kompetens till strategiskt viktiga nyckelroller – som kan vara drivande i er utvecklingsresa.
  • Bemannings- och rekryteringslösningar av kompetens inom inkasso och kredit över hela landet. Från Luleå i norr till Malmö i söder.
  • Expertkompetens inom inkasso och kredit.
  • Sist men inte minst! Vi är en engagerad, rådgivande och närvarande partner från initialt behov till att ni har rätt kompetens på plats.

Exempel på roller vi har tillsatt

Rådgivare, inkassohandläggare, kredithandläggare, Collection Administrators, övriga roller inom backoffice och administration.

Gruppchefer, avdelningschefer, Team Leaders, Debt Advisors, Collection Managers, Collection Officers.

Kredithanteringsspecialister, Collection Specialists, Collection Advisors, Financial Advisors.

Bemanna till ditt inkassoföretag

Att anlita en konsult är en flexibel och effektiv lösning vid plötsligt uppstått kompetensbehov. Vi en konsultlösning sköter vi på Amendo semestrar och annan frånvaro, löner och sjukersättning samt har arbetsgivaransvaret. Du betalar bara för de timmar som konsulten är på plats och arbetar – och allt är inbakat i timpriset.

Rekrytera till ditt inkassoföretag

Behöver du rekrytera kompetens inom inkasso och kredit för permanenta tjänster, vikariat eller för att bygga upp en helt ny avdelning? Med vårt nätverk och vår erfarenhet hjälper vi dig att hitta och attrahera medarbetare som uppfyller era förväntningar. Vi lämnar också en rekryteringsgaranti på sex månader om ni av någon anledning behöver avbryta anställningen.