Varmt välkommen 2021!

Ett annorlunda men händelserikt 2020 börjar lida mot sitt slut och vi står redo att välkomna 2021 med öppna armar. Ett år som vi hoppas och tror kommer vara fyllt med såväl förhoppningar som möjligheter. Men innan vi tar emot det nya året vill vi på Amendo sammanfatta vårt 2020 som gått - och vad som väntar 2021. Här skickar vi med en liten julhälsning och ökar dig en riktigt god jul!

Vita snöflingor och polkagrisar mot rosa bakgrund, god jul önskar Amendo

2021 är året då allt ska hända: vaccinet rullas ut i världen och vi får därmed en säkrare värld, OS blir äntligen av, självkörande bilar är ett självklart inslag, männen ska få p-piller och vi vädrar en ny typ av arbetsmarknad. Vi är alla så redo att släppa 2020 och gå framtiden till mötes!

Vi är så glada och tacksamma för alla ni som har arbetat med oss under hela 2020: kandidater som vi har fått förmånen att hjälpa in i nya arbetsuppgifter och kunder som vi har fått äran att identifiera och rekrytera nya talanger till! Ni ger oss syfte, energi och kunskap varje dag och ni utgör fundamentet till hur vi ska serva marknaden med framtidens kompetens.

Pandemin har slungat oss alla in i en annan typ av arbetsform på distans, ett nytt sätt att förhålla oss till våra arbetsplatser, våra uppgifter och våra former för samarbeten. Om man inte tror att dessa insikter och beteenden har varit temporära (ingen tror väl det?) så inser vi att vi framöver letar efter nya typer av förmågor, beteenden och kunskapsbaser hos våra medarbetare.

På Amendo är det vårt största fokus att veta och förstå hur vi identifierar framtidens kompetens nu! Genom nära dialoger med våra kunder, rätt testverktyg och kunskap om vad framtiden ställer för krav kan vi säkerställa rätt förmågor, beteenden och kompetens för många år framöver.

Nya satsningar och breddad nisch

Under hösten 2020 har vi på Amendo också tagit tillfället att bredda oss i och utanför vår nisch inom ekonomi, bank, finans och försäkring – vilket innebär att vi nu även arbetar med kompetens inom HR och kommunikation. Behovet av en effektiv och relevant extern och intern kommunikation har aldrig varit större med arbete som sköts på distans och HR har aldrig haft en mer närvarande och strategiskt viktig position i jakten på framtidens kompetens.

2021 blir ett banbrytande år, då vi för gott ändrar vårt arbetssätt och många typer av tidigare, privata beteenden. Vi på Amendo ser med tillförsikt fram emot att få arbeta med både fantastiska kandidater och kunder för att bygga en ny och modern arbetsplats tillsammans.

Vi vill tacka våra kandidater och kunder för förtroendet som vi har fått under 2020 och vi ser fram emot ett exponentiellt utvecklande 2021 – tillsammans!

Vi önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt 2021.

Varma hälsningar,
vännerna på Amendo

Ps. Du följer väl Amendo på Linkedin? Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen, hos oss och våra kunder!