Gigga med oss

Välkommen till din samarbetspartner i gig-ekonomin! Vi arbetar med giggare inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.

Dagens arbetsmarknad förändras konstant och gig-ekonomin spås bli en stor del av framtiden. Som giggare får du flexibilitet och utveckling, och företag vinner mycket på att kunna plocka in vass kompetens under specifika tillfällen. Vi erbjuder attraktiva gig för ekonomer på alla nivåer till bolag med olika behov och utmaningar.

Att gigga eller ta gig-jobb innebär att du som konsult, frilansare eller egenföretagare väljer att ta tillfälliga uppdrag framför permanenta anställningar. Det ger en frihet och flexibilitet att själv kunna styra över din arbetsvardag, välja de uppdrag du tycker är mest intressanta och få erfarenhet från många olika företag. Dessutom bygger du ett stort nätverk och värdefulla relationer inom ditt kompetensområde. Kanske väljer du att gigga under en viss period i livet – eller under hela din karriär.

Vem kan gigga?

Gig-jobb finns idag inom alla branscher och områden. Du behöver inte heller vara chef eller specialist för att kunna gigga – många väljer att gigga i början av sin karriär för att bygga på så bred erfarenhet som möjligt. För att trivas som giggare är du en flexibel person som trivs i nya miljöer, du är nyfiken och håller dig uppdaterad inom ditt område. Du behöver vara trygg i din kompetens och samtidigt ödmjuk inför att det alltid finns nya saker att lära. Är du intresserad? Registrera ditt cv i vår databas!

Fördelar med gig-jobb

  • Du bestämmer själv över vilka uppdrag du vill ta och inte.
  • Du får möjlighet att fokusera på det du är bäst på – och tycker är roligast.
  • Du bygger upp värdefull erfarenhet från olika verksamheter.
  • Du får möjlighet att prova på olika roller och funktioner.
  • Du lär känna, och får in en fot på, flera spännande företag.

Varför gigga med Amendo?

  • Vi samarbetar med attraktiva företag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation.
  • Oavsett om du söker en dynamisk start-up eller storbank har vi uppdragen för dig.
  • Vi tar väl hand om våra konsulter och giggare för långsiktiga samarbeten.
  • Tack vare nätverksträffar, mingel och seminarier bygger du nätverk och relationer med andra giggare.

Att använda giggare i organisationen

Att anlita konsulter och använda sig av gig-jobbare inom företaget kan bidra med mer än att fylla en lucka. Våra konsulter och giggare har relevant erfarenhet från flera olika företag, verksamheter och kanske branscher – som de kan applicera på och bidra med i er organisation. Du kan räkna med att de kommer in med relevant och aktuell kompetens, stort engagemang och en tydlig målmedvetenhet.

Fördelar med att använda gigkonsulter

Trygghet och flexibilitet

Vi erbjuder kombinationen av trygghet och flexibilitet för att hjälpa våra kunder att hänga med i omvärldens konstanta utveckling.

Kompetens i fokus

Vi tror på att låta personer göra det som de är bäst på. Våra giggare får möjlighet att fokusera på sina styrkor vilket gör att du får den bästa kompetensen för uppdraget.

Skräddarsy din organisation

Genom snabbhet, rätt nätverk och ett framåttänk hjälper vi dig att skräddarsy dina organisation med morgondagens kompetens.