Välkommen tillbaka till en händelserik höst!

Hösten är på ingång och vi på Amendo vill passa på att önska dig varmt välkommen tillbaka efter semestern. Vi hoppas att du har hunnit njuta av ett par soliga lediga dagar - och haft tid att ladda batterierna för en händelserik höst. Här skickar vi med en liten hösthälsning.

Färgglada luftballonger mot blå himmel, välkommen hösten 2020, Amendo

Vi är tillbaka till en händelserik (om än annorlunda) höst och vi på Amendo ser fram emot att köra igång igen med full kraft. Men hur spöklikt detta virus än är – har det även fört något gott med sig. För oavsett hur digitalt vi alla arbetade innan mars 2020 har Covid-19 påskyndat digitaliseringsprocessen ytterligare i hur vi utför våra arbeten och tjänster. Det gäller även oss på Amendo. Vi precis som många andra bolag har tagit ett stort kliv framåt och säkerställt digitaliserade rekryterings- och onboardingprocesser för såväl våra kunder som kandidater. Och tack alla fantastiska kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners för att ni väljer att arbeta med oss på Amendo. Det är ett förtroende vi värnar allra högst om.

Nu står vi redo! Vi är 100 procent tillgängliga (om än delvis hemmaarbetande) med fortsatt säkerhet i första åtanke med med en stor och stark drivkraft att finna de bästa kandidaterna till våra kunder. Vi är på plats för att fylla Sverige med rätt kompetens. Har du personalbehov? Tveka inte att kontakta oss.

Varma hälsningar,
vännerna på Amendo

Ps. Söker du nytt jobb inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR eller kommunikation? Oavsett om du vill arbeta som konsult eller bli rekryterad direkt till våra kunder hjälper vi dig att ta ditt första eller nästa steg i din karriär. Varmt välkommen att connecta med oss på vår karriärsida!