Thomas Nygren – ny kollega i Norr

Amendo växer i region Norr och är mycket glada över att välkomna vår nya kollega och säljchef Thomas Nygren till vårt kontor i Sundsvall. ”Jag är mycket glad över att börja i rollen som säljchef Norr hos Amendo och ser fram emot vår fortsatta tillväxtresa”.

Thomas Nygren, Amendo Sundsvall

Thomas har lång erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen och har tidigare arbetat som bland annat konsultchef och kundtjänstchef. Variationen av arbetsuppgifter som erbjuds inom branschen, i kombination med det vardagliga mötet med människor, är några av Thomas starkaste drivkrafter.

– Rekryteringsbranschen är en 360-roll där man får möjligheten att arbeta med så många olika saker. Variation, snabba puckar och mötet med människor är det jag brinner för i vardagen. Jag är en servicekille som älskar relationsbyggande och att jobba långsiktigt med kund, säger Thomas Nygren. 

Med stort intresse för försäljning, tillsammans med sin expertis inom rekrytering och bemanning, kommer Thomas stärka upp verksamheten i Sundsvall och ansvara för försäljningen och rekryteringen – och över alla våra fantastiska medarbetare ute hos våra kunder runt om i Norrland. 

– Jag är väldigt glad över att komma till Amendo och känner att det är ett professionellt företag med en tydlig nisch och ett starkt varumärke. Min roll är säljchef Norr, och jag ser fram emot att möta kunder, konsulter och kandidater för att tillsammans hitta långsiktiga resurslösningar, säger Thomas Nygren. 

Vi önskar Thomas varmt välkommen till oss på Amendo!

 

Är du i behov rekrytering eller konsultlösningar? Kontakta Thomas så berättar han mer om hur vi på Amendo kan hjälpa dig att hitta rätt kompetens.

thomas.nygren@amendo.se
070-299 95 65