Glad sommar önskar vi på Amendo I 2019

Sommaren 2019 närmar sig och vi vill passa på att tacka alla våra kandidater, konsulter och kunder för att ni väljer att jobba med oss på Amendo, ett förtroende som vi värnar allra högst om!

Rosa isglassar med hallon på vit bakgrund, glad sommar önskar Amendo

En kandidat- och arbetsmarknad i förändring 

Aldrig förr har förändringens vindar blåst så hårt inom kandidat- och arbetsmarknaden och det ställer höga krav på oss som företag, för att vi ska attrahera rätt kandidater, i rätt tid och på ett hållbart vis. För att ni ska välja oss.

Amendo är ett av Sveriges ledande bolag inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation och vi ämnar förstärka den positionen ytterligare framöver. Att leva i konstant förändring och utveckling är det nya normala och vi lovar att det blir en utvecklande och spännande resa att följa oss.

Ni är vårt allt och vi är trygga med att nyckeln till framgång är att vara nära våra kunder och kandidater för att säkerställa att vi kan erbjuda och representera alla på ett relevant vis genom att stödja arbetet med att skapa ett tydligt varumärkeserbjudande. Samtidigt är vi övertygade om att den digitala effektiviseringen i våra egna processer är avgörande för hur snabbfotade och träffsäkra vi blir gentemot alla berörda. Vi tror att vår personliga relation med er och en stark teknologisk utveckling är vår gemensamma framtid.

Nya utmaningar och satsningar

Vi är stolta över att kunna säga att Amendo under våren har implementerat ett flertal digitala verktyg i vår process som du som kandidat, konsult och kund kommer att ta del av framöver genom upplevelsen av att arbeta med Amendo. Parallellt med våra trygga anställningsformer omformar vi också vårt anställningserbjudande till att även innefatta gig former för att möta framtidens behov för både kund och kandidat. Amendo Group har också satsat stort på att lansera sitt nya varumärke inom executive search och interim –  Lagotto.

Oavsett om ni ska ha en lugn och skön sommar eller om ni ska ut och uppleva saker, så önskar vi er alla en avkopplande och reflekterande ledighet. Behöver ni oss under sommaren? Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi finns alltid att nå – oavsett om ni behöver rekryteringshjälp eller anlita en konsult. 

Varma hälsningar,
vännerna på Amendo

PS. Amendo Group kommer att finnas med i Almedalen för att driva frågor kring kandidat- och arbetsmarknaden. Lotta Schibbye Fredrikson kommer medverka i en panel som handlar om giggare, hur det påverkar olika perspektiv av arbetslivet med nya anställnings- och samverkansformer: ”Från guldklockor till gig-ekonomi – hur viktig är soloprenören för framtidens näringsliv?” Titta gärna förbi den 1 juli klockan 15 eller följ oss på Linkedin, Facebook och Instagram för uppdateringar under veckan.