En riktigt härlig sommar önskar vi på Amendo

En utvecklande, händelserik och annorlunda vår börjar lida mot sitt slut och vi välkomnar sommaren 2020 med öppna armar. Även om sommaren inte blir som planerad för många av oss hoppas vi att du får tillfälle för reflektion, avkoppling, återhämtning och tid för nära och kära - så gått det går. Tack alla fantastiska kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners för ett fantastiskt halvår och för att ni väljer att arbeta med oss på Amendo!

Färgglada muffins med glasyr mot vit bakgrund, glad sommar önskar Amendo

Tack för en utvecklande vår tillsammans

Aldrig någonsin har Amendo haft anledning att pröva våra samarbeten och partnerskap med kund, konsult, kandidat och internt på det sätt som vi har fått göra under Q2 2020 – och det har gått över förväntan.

Våra kunder har snabbt ställt om, möjliggjort hemarbete, tillgodosett alla med utrustning och våra konsulter har omgående varit flexibla och anpassat sig till nya arbetsförhållanden. Verksamheterna har tickat på, kommunikationen har ökat på alla plan, internt och externt och vi börjar se en ljusnande framtid. Ett stort och genuint tack till våra kunder, samarbetspartners och kandidater för en fantastiskt utvecklande vår, även om den på alla vis har varit annorlunda!

Vi vill även passa på att rikta ett varmt tack till Amendos egna, interna medarbetare, som lika snabbt, effektivt och föredömligt, ställde om till hemarbete under väl organiserade former av duktiga ledare. Det är med glädje och stolthet som vi kan konstatera att vi har världens bästa medarbetare som står för ett enormt fint självledarskap och en stor portion GRIT – kanske den viktigaste egenskapen någonsin här och nu.

Blickar framåt mot en händelserik höst

Efter ett par omtumlande veckor i mars (det var som att stoppa in huvudet i en torktumlare innan vi visste vad som pågick) känns framtiden mer ljus och hoppfull för vår nisch inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Våra kunder har mycket att göra och kommer med stor säkerhet att få ännu mer att göra i höst då det mesta i Sverige på ett eller annat vis är finansrelaterat, även i en sämre konjunktur.

Självklart kommer denna period att sätta spår för många branscher och vår likaså. När den temporära (för det är det) nedgången överlag hos näringslivet återigen får behov av personal så kommer det att ställa än högre krav på oss som leverantörer. Det ska gå snabbare att tillsätta, det ska vara helt i linje med framtidens kompetensbehov och det ska vara med full förståelse för våra kunders verksamheter (partnerskap) och utvecklingsbehov över tid. Vi tror på digitaliserade, effektiva och smarta processer som attraherar både kunder och kandidater.

Därför driver vi på Amendo dialoger som syftar till att fördjupa oss i framtidens kompetenser till våra kunder genom nära dialoger och intervjuer med strategiska partners. Vi för initierade samtal med våra kunder och vi ligger nära utbildningsinstituten som förbereder sig för ”upskill och reskill” för att snabbt kunna leverera helt rätt och framtidens kompetens till våra kunder.

Nu rustar Amendos hela gäng för hösten och vi återgår i små grupper, växelvis och med stort fokus på säkerhet, till våra kontor runt om i landet samtidigt som vi optimerar vårt användande av digitala verktyg. Vi har byggt och bygger kandidatbanker med startklara kandidater för augusti som ligger i linje med våra kunders behov. Vi på Amendo kommer att finnas tillgängliga hela sommaren för kunder och kandidater och har full uppställning från och med augusti. Tveka inte att kontakta oss.

Tills dess, ta hand om er, njut av välbehövliga och lediga dagar så hörs och ses vi efter sommaren.

Avslutningsvis vill vi återigen sända ett ödmjukt och stort tack till alla er som vi får möjlighet att samarbeta med, kunder, konsulter och kandidater. Ni är vårt allt.

Med önskan om en skön sommar,
vännerna på Amendo

Ps. Du följer väl Amendo på Linkedin? Det är det bästa sättet att hålla dig uppdaterad om vad som händer i branschen, hos oss och våra kunder!