#amendosthlm

Hej bästa kollega i Stockholm. Här hittar du månadens konsultbrev. Trevlig läsning!

Vi på Amendo hoppas att du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Vi närmar oss månadsslut och vill påminna om att du måste tidrapportera i Intelliplan. Tidrapporteringen behöver vara färdigställd senast klockan 18:00 varje fredag samt månadsskifte. Tveka inte att vända dig till din Talent Consultant Manager på Amendo om du har frågor!

Hej från Lisa Eliasson och team Stockholm

Hej bästa konsultkollega! Hösten är nu här på riktigt och det med full fart på alla fronter – även om vi får njuta av att sensommarvädret biter sig kvar.

Jag vill passa på att hälsa dig som ny konsultkollega varmt välkommen till Amendofamiljen. Det kan lätt bli mycket information i samband med ett nytt uppdrag. Med anledning av det bjöd vi på Amendo in till en introduktionskväll i våra nya lokaler på Gamla Brogatan 32. Tillsammans med många nya konsultkollegor hade vi en mycket trevlig, informativ och uppskattad timme.

Det dök bland annat upp en fråga gällande tidrapporteringen som vi vill förtydliga. När du rapporterar kortare arbetsdag visas “felaktig” minustid för den dagen – men total arbetstid stämmer. Vi har nu lyft frågan till Intelliplan som var medvetna om att det kan bli missvisande, de kommer se till att uppdatera detta.Vi tackar för feedbacken gällande detta och återkommer i ärendet.

Vi pratade också om onboarding på respektive arbetsplats, vikten av en god dialog med sin Talent Consultant Manager vid eventuell frånvaro – men framför allt att vi alltid finns tillgängliga om frågor eller funderingar dyker upp längs med resan.

Vi ser fram emot nästa introduktionstillfälle, mer information får du via mail när det närmar sig. Ha det fint tills dess!

Amendo Stockholm.

Månadens lästips

Work-life balance: 7 steg för ett mer hållbart arbetsliv

Vad innebär work-life balance och hur uppnår du det? Här betonar vi vikten av ett hållbart arbetsliv och delar med oss av våra sju bästa tips på hur du finner balans mellan jobb och fritid.

Till artikeln

Tre viktiga egenskaper – så vässar du dem för framtiden

Vilka egenskaper och färdigheter kommer att efterfrågas på morgondagens arbetsmarknad? Här listar vi topp tre – och tipsar om hur du vässar dessa inför framtiden.

Till artikeln

Månadens extra

  • Du glömmer väl inte bort att besöka Amendos konsultportal? Där kan du ta del av vår personalhandbok, läsa mer om din förmånsportal Benify samt hitta länkar och instruktioner för din tidrapportering och utläggsredovisning. På portalen kan du även ladda ner vår Linkedin-guide och läsa mer om vad som gäller för att ta SwedSec-licens via oss. Din guldgruva som konsult helt enkelt. Välkommen in!