#amendosthlm

Hej bästa kollega i Stockholm. Här hittar du månadens konsultbrev. Trevlig läsning!

Vi på Amendo hoppas att du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Vi närmar oss månadsslut och vill påminna om att du måste tidrapportera i Intelliplan. Tidrapporteringen behöver vara färdigställd senast klockan 18:00 varje fredag samt månadsskifte. Tveka inte att vända dig till din Talent Consultant Manager på Amendo om du har frågor!

Hej från Lisa Eliasson och team Stockholm

Hej bästa kollega! Jag hoppas du har haft en bra månad ute på ditt uppdrag. Snart lämnar vi årets första kvartal och kliver in i april månad. Förhoppningsvis får vi se lite fler vårtecken och knoppar på träden inom kort ✨

Med våren runt hörnet närmar sig även sommarplaneringen. Glöm inte bort att i god tid informera din Talent Consultant Manager på Amendo om dina önskemål kring semester i sommar. Detta behöver givetvis också vara förankrat med linjechefen på ditt uppdrag.

Som arbetsgivare tycker vi det är viktigt att över tid fånga upp hur alla medarbetare upplever sin anställning hos oss. Vi kommer därför att en gång i månaden be alla anställda att svara på eNPS-frågan: ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Amendo Group till en vän eller bekant?”. Frågan når dig via mail den 15:e varje månad, avsändaren är vår förmånsportal Benify. Ditt svar är självklart anonymt.

Så håll utkik efter mail från Benify. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att svara 💙

eNPS (Employee Net Promoter Score) är en erkänd metod sedan 20 år tillbaka och är idag en global standard. eNPS-frågan ger inte djupare insikter om specifika + och –, varför vi även hoppas att du vill svara på mer ingående enkäter som vi också vill bjuda in till under året. Vi återkommer till dig med mer information när aktuellt. Genom den här typen av enkätfrågor och svar får vi även de viktiga verktyg vi behöver för att veta vad vi gör bra och vad vi ska jobba på för att bli bättre.

Med önskan om en fin påsk,
Lisa Eliasson och teamet i Stockholm

Amendo Stockholm.

Månadens lästips

Personlig effektivitet – så blir du vinnare över din egen tid

Om du känner att dygnets timmar aldrig räcker till, är detta läsningen för dig. Denna guide visar hur du kan identifiera och övervinna de vanligaste tidstjuvarna, optimera din dag genom effektiv tidsplanering och skapa en vardag med mer energi och mindre stress.

Läs mer

Så blir du en framgångsrik ledare – 4 viktiga nycklar! 

Genom självinsikt, stort engagemang, mod och en stark vilja att lära har du alla förutsättningar att axla ledarrollen med bravur. Här betonar vi vikten av ett bra ledarskap – och delar med oss av våra bästa tips och råd på hur du blir morgondagens framgångsrika ledare.

Läs mer

Månadens extra

  • Du har väl inte missat att uppdatera din Linkedin-profil? Som konsult hos oss är det viktigt att du har en relevant och innehållsrik profil. Det gynnar inte bara dig själv och din karriär, det är även fördelaktigt för Amendo som din arbetsgivare – inte minst för din uppdragsgivare. Vi har tagit fram en kort guide på hur du enklast uppdaterar din profil. Klicka på knappen nedan för att ladda ner den. Lycka till!
  • Du glömmer väl inte bort att besöka Amendos konsultportal? Där kan du ta del av vår personalhandbok, läsa mer om din förmånsportal Benify samt hitta länkar och instruktioner för din tidrapportering och utläggsredovisning. På portalen kan du även ladda ner vår Linkedin-guide och läsa mer om vad som gäller för att ta SwedSec-licens via oss. Din guldgruva som konsult helt enkelt. Välkommen in!